MICHELLE & CHARLOTTE- JOHANNES DØBERS KIRKE - TÅRNBY SELSKABSLOKALER - FREDERIKSBERG HAVE - BRYLLUPSFOTOGRAF KØBENHAVN

I udkanten af Valby ligger Johannes Døbers Kirke. Her havde Michelle & Charlotte valgt at sige ja til hinanden. Kirkerummet er stort og elegant, og danner en smuk ramme om et brudepars store dag. Der har denne sommer ikke været mange sommerdage, men på Michelle & Charlottes store dag, var vejret smukt og dejligt, og det var i det hele taget den perfekte sommerdag.

Det gode sommervejr kunne også ses på Frederiksberg Have. Her havde vi planlagt at skyde bryllupsportrætterne. Brudeparret lod sig fragte fra kirken til Frederiksberg Have i en stor flot og ikke mindst lyserød limousine. En bil der vækker opmærksomhed når den kommer rullende igennem byens gader.

I den smukke gamle have, var der godt fyldt op med sommerglade mennesker, og der var også et par andre brudepar der havde valgt stedet til deres portrætbilleder. Men det er ikke noget problem, da haven er stor og rummer masere af muligheder for at skyde smukke billeder, også uden at få havens øvrige gæster med i billederne. Den smukke have, er derfor også et meget populært valg til dette formål.

Efter at vi havde skudt parrets bryllupsportrætter, gik turen videre til Tårnby Selskabslokaler hvor alle de feststemte gæster ventede. Her stod aften på en dejlig bryllupsfest, der blev afsluttet med et live band der kunne underholde gæsterne og fylde dansegulvet op.

  • Brudepar: Michelle & Charlotte
  • Vielse: Johannes Døbers Kirke
  • Portrætter: Frederiksberg Have
  • Fest: Tårnby Selskabslokaler