MARIA & ANDERS - MARVEDE KIRKE - FJORDBAKKEN SKÆLSKØR - BRYLLUPSFOTOGRAF SJÆLLAND

Mellem Skælskør og Næstved ligger landsbykirken – Marvede Kirke. Her sagde Anders Ja til sin Maria på en dejlig solskinsdag. De mange glade bryllupsgæster kunne følge det traditionelle vielsesritual i kirken, hvorefter de kunne lykønske det nygifte par med riskast. Udenfor kirken ventede den smukke gamle Ford A, som transporterede parret fra kirken til området ved Kristiansholms Plantage ud til Bisserup Stand.

Ved plantagen og strandområdet lavede vi de smukke og dejlige portrætbilleder. Vandet som baggrund er altid smukt, og inde under træerne var der gode skyggeområder som var perfekte til billederne. Den elegante veteranbil var naturligvis også oplagt at bruge til et par billeder.

Turen gik fra plantagen og videre til Fjordbakken i Skælskør, hvor den først stod på bryllupsreception og derefter bryllupsfest. Først blev der lavet et stort fælles gruppeportræt, og herefter par-billeder af alle gæsterne. Det er en super god idé, og altid et godt minde fra den store dag. Brudeparret fik på traditionelt vis skåret kagen for, hvorefter gæsterne kunne nyde dagen med brudeparret.

  • Brudepar: Maria & Anders
  • Vielse: Marvede Kirke
  • Portrætter: Kristiansholms Plantage
  • Fest: Fjordbakken, Skælskør