Camilla & Mathias - Vester Broby Kirke - Akademihaven Sorø - Bryllupsfotograf Sjælland

Syd for Sorø ligger den lille landsbykirke, Vester Broby Kirke. Her blev Camilla & Mathias viet i et smukt og fantastisk solskinsvejr, som de ikke kunne have ønsket sig meget bedre.

Brudeparret lod sig efter vielsen transportere i en skindende sort Tesla, der lydløst og elegant kunne fragte parret til dagens reception, som blev holdt i brudens forældres have få kilometer fra kirken. Her var der sat telt op i haven, og indgangen til haven var smukt dekoreret med en æresport og rød løber, så brudepar og gæster på elegant vis kunne træde ind i haven.

Efter endt reception, kørte vi en tur til Sorø, nærmere bestemt ind til Akademihaven ved Sorø Akademi. Området ved Sorø Slotskirke og Akademiet er særdeles velegnet til at lave nogle lækre bryllupsportrætter, da bygningerne er super flotte til billederne. Bag Akademiet og ned til Sorø Sø, er der et naturskønt område som rummer et væld af smukke muligheder for perfekte portrætbilleder, så alt i alt en dejlig lokation til formålet.

Efter endt portræt session kunne parret lade sig transportere videre til Sorø Storkro hvor aftens bryllupsfest foregik.

  • Brudepar: Camilla & Mathias
  • Vielse: Vester Broby Kirke
  • Portrætter: Sorø Akademihave