Natasja & Lau - Harreskov Kirke - Den Gamle Have Frederiksdal - Aldershvile Slotsruin - Aldershvile Slotspavillon - Bryllupsfotograf København

På en dejlig og smuk sommerdag, havde Natasja & Lau valgt at give hinanden deres ja, i Harreskov Kirke i Værløse. Sommeren 2018 har været en af de bedste i mange år, og netop denne dag var ingen undtagelse. Parrats mange gæster kunne i kirken overvære det traditionsrige vielsesritual, og efterfølgende blev parret på behørig vis lykønsket af gæsterne med ris kast og sæbebobler.

Aldershvile_Slotspavillon_Slotsruin_Bryllupsfotograf-301.jpg

Efter vielsen gik turen videre til Den gamle Have Frederiksdal, hvor den stod på reception med kageskæring og tilhørende bobler. Stedet ligger i naturskønne omgivelser mellem Bagsværd Sø og Furesøen.

Efter receptionen var det tid til at få taget en serie smukke, romantiske og personlige bryllupsportrætter af brudeparret. Vi havde på forhånd aftalt at bruge Aldershvile Slotsruin som ramme. Stedet har et væld af gode fotografiske muligheder, der udover ruinen rummer grønne arealer, små kanaler og nogle helt fantastiske smukke broer.

 

Om Aldershvile Slotsruin

Aldershvile Slotsruin var et slotslignende landsted ved Bagsværd Sø. Slottet var præget af tidens klassicisme med hvide mure. Det blev opført omkring 1790 af læge Johan Theodor Holm de Holmskiold som netop var blevet adlet. Slottet blev tegnet af arkitekt Joseph Gione. Slottet nedbrændte i 1909 og står nu som Aldershvile Slotsruin. Ruinen blev i 1927 overtaget af Gladsaxe Kommune og i 1974 blev den fredet.

Efter portrætterne var det tid for parret til at mødes med gæsterne igen. Aldershvile Slotspavillon dannede rammen om aftens store bryllupsfest. Ude foran den smukke gamle pavillon kunne vi lave et gruppeportræt af alle gæsterne sammen med brudeparret.

 

Om Aldershvile Slotspavillon

Aldershvile Slotspavillon ligger i den smukke Aldershvile Slotspark med de store plæner, kanaler og broer og danner rammen om Aldershvile Slotsruin. Slotspavillonen blev opført af grosserer Carl Olesen fra København i 1920erne som sin sommerresidens med den smukkeste og bedste udsigt han kunne få. Slotspavillonen og parken, blev efter grossererens død, købt af Gladsaxe Kommune, og i 1928 åbnede restauranten for offentligheden. Stedet er et yndet udflugtsmål for gæster fra nær og fjern, der kommer for at nyde den romantiske Slotspark og stedet omkring Bagsværd Sø. Slotspavillonen har desuden dannet ramme om scener fra Tv-serien Matador.

Alt i alt blev det til en helt fantastisk dejlig dag for brudeparret.

 

Brudepar: Natasja & Lau

Vielseslokalitet: Harreskov Kirke

Receptionslokalitet: Den Gamle Have Frederiksdal

Portrætlokalitet: Aldershvile Slotsruin

Festlokalitet: Aldershvile Slotspavillon

Kristine & Søren - Virum Kirke - Nørrebro - Furesø - Bryllupsfotograf København

Foråret og sommeren har i Danmark vist sig fra sin smukkeste side, med mange dejlige solskinsdage, og har givet landet en sydlandsk feriestemning. Derfor var der også lagt op til den dejligste dag for Kristine og Søren, som denne dag skulle vies i Virum Kirke.

Dagen begyndte hjemme hos parret, hvor bruden var i fuld gang med at gøre sig klar til den store dag, og herefter gik turen videre til kirken. Netop som bruden ankom til kirken, vendte det dejlige vejr sig til regn – og meget af det. Heldigvis er paraplyen opfundet, så bruden kunne komme tørskoet ind i kirken.

Efter vielsen kom der stadig vand oppe fra, så brudepar og gæsterne måtte vente lidt tid i kirken, før end de havde lyst til at begive sig udenfor.

Regnvejr og bryllupsfotografering kan være en udfordring – men ikke en umulighed. Brudeparret som tidligere havde boet på Nørrebro, ønskede at få lavet nogle af deres portrætfotos netop der. Så vi begyndte fotograferingen under Bispeengbuen. Her kunne vi skyde billeder i tørvejr. Stedet giver mulighed for billeder i et mere råt og Urbant miljø, hvilket giver en lækker kontrast til portrætbilleder i naturen. Parrets yndlingscafé, Fata Morgana blev også brugt som lokation og området omkring deres tidligere bopæl på Nørrebro.

Herefter gik turen videre til Hotel Sinatur i Lyngby, hvor aftens bryllupsfest skulle holdes. Her kunne vi skyde de sidste portrætbilleder i naturområdet ved hotellet.

Bagefter blev de ca. 75 bryllupsgæster inviteret på en times sejllads på Furesøen, med bobler og bryllupskage undervejs. Med det dejligste solskinsvejr, er en sejltur på søen helt fantastisk.

 

Brudepar: Kristine & Søren

Kirke: Virum Kirke

Portræt lokation: Bispeengbuen, Nørrebro & Frederiksdal i Kgs. Lyngby

Hotel: Hotel Sinatur, Kgs. Lyngby

Bryllupsalbum

Et billede fortjener mere end blot at være en fil på harddisken. Et billede er skabt til at glæde, og til at mindes en speciel begivenhed. Det gælder i særdeleshed et bryllupsbillede. Når den store dag er omme, er det trods alt kun brudekjolen, en visen brudebuket og minderne der er tilbage. Jeres bryllupsbilleder er til for at i kan mindes jeres dag.

Mange kræfter og ressourcer lægges i brylluppet, og der investeres tid og ikke mindst mange penge, også i fotograferingen. Derfor bør billederne ikke blot blive gemt væk på computeren, hvor de ikke bliver set. Investere i en løsning, hvor i kan få glæde af jeres billeder ofte, eller måske endda dagligt. Det kan enten være i form af et smukt vægbillede, eller et bryllupsalbum – eller måske ligefrem begge dele.

Albumbilleder.01.jpg

Et album med de vigtigste billeder fra dagen, er en investering man aldrig fortryder. Det er nemlig et produkt der gerne også skulle kunne gå i arv gennem generationer. Det er derfor ikke her der skal gås på kompromis med kvaliteten. Der findes mange hjemmesider hvor man kan designe en bog for få penge, og det kan være en glimrende løsning til feriebillederne. Men jeres bryllupsbilleder fortjener bedre. Et album er anderledes end en almindelig bog. Her trykkes hverken på offset papir, eller på almindeligt fotopapir.

Albumbilleder.02.jpg

Jeg tilbyder alle brudepar jeg laver billeder for, muligheden for at tilkøbe et lækkert kvalitetsprodukt. Her er tale om en Rolls Royce inden for bryllupsalbum. Det kan være svært at beskrive og vise med billeder og ord. Det bør ses ved selvsyn, og jeg fremviser det gerne på vores indledende møde.

Albumbilleder.03.jpg

Albummet består som udgangspunkt af 15 opslag, hvilket er 30 sidder med billeder (flere kan tilkøbes). Antallet af billeder kan variere alt efter det enkelte design. Det bliver håndindbundet i ægte Italiensk læder, og dermed er bryllupsalbummet ligesom de øvrige produkter ægte håndværk hele vejen igennem processen – fra optagelsen til det færdige produkt.

Albumbilleder.04.jpg

Størrelsen er 30 x 30 cm, hvilket giver en god stor og praktisk størrelse til at fremvise billederne. Jeres navne og bryllupsdato bliver indgraveret i coveret. Siderne bliver samlet i den kraftige og solide sorte kerne, det man kalder for ”Flush Mount”. Der medfølger en flot og beskyttende opbevaringsboks.

Albumbilleder.05.jpg

Design Service

Ingen bekymring om designet. Inden albummet går i produktion modtager i en pdf-fil med kopi af designet. Her har i mulighed for at få ændret i albummets indhold og design. Når i er tilfredse og godkender, sættes produktionen i gang – ikke før.

Cover muligheder

Albummet tilbydes i hele 16 forskellige læder farver, så der skulle nok være et som passer perfekt til jeres bryllupstema. Nedenfor ses de 16 forskellige muligheder.

Bryllupsalbum.Covers.png