Kirstine & Jakob – Humleorehus – Vigersted Kirke – Ringsted – Bryllupsfotograf Sjælland

Få kilometer nord for Ringsted ligger Vigersted. Som alle andre landsbyer har byen naturligvis sin egen kirke, og netop her blev Kirstine & Jakob viet præcis som traditionerne foreskriver det. De mange bryllupsgæster kunne efterfølgende lykønske brudeparret med riskast da de trådte ud af kirken.

Humleorehus_Bryllupsbilleder_Fotograf_Bryllup-210.jpg

Efter vielsen kørte vi en tur ud i det grønne, hvor der var en lille sø med en bro ud i vandet. Her kunne vi skyde de første dejlige og smukke bryllupsportrætter, inden turen gik videre til Humleorehus som ligger et stenkast uden for byen.

Her skulle dagens bryllupsreception afholdes med bobler og bryllupskage, som naturligvis skulle skæres for af brudeparret. Efter at brudeparret havde skåret kagen og sablet champagnen, gik vi en tur rundt i det grønne område ved Humleorehus. Her er et fantastisk dejligt fredeligt grønt område, så det var et perfekt sted at skyde en serie smukke og personlige bryllupsportrætter.

Vi fik også samlet alle gæsterne til det såkaldte kongebillede – et stort gruppebillede af alle gæsterne sammen med brudeparret. Herefter skød vi en serie parbilleder af alle gæsterne. Det er en super god måde at mindes sine gæster fra den store dag.

Herefter stod den forsat på bryllupsreception, og brudeparret og alle deres gæster kunne senere fejre bryllupsfest hele aften og natten.

  

Brudepar: Kirstine & Jakob

Vielse: Vigersted Kirke - Ringsted

Bryllupsportrætter: Humleorehus

Reception- & Festlokalitet: Humleorehus

Caroline & Bent – Comwell Køge Strand – Frederiksberg Have – Måløv Kirke – Bryllupsfotograf København

I Måløv Kirke havde Caroline & Bent valgt at give hinanden deres ”Ja”, og dermed var der lagt an til at fejre deres helt store dag. Vielsen gik helt efter bogen, og efterfølgende kunne brudeparret lade sig fejre af deres mange gæster, der kastede ris på parret. Herefter satte Caroline & Bent sig i en meget elegant og flot hvid Rolls Royce, og lod sig transportere til Frederiksberg.

Frederiksberg_Have_Bryllupsbilleder_Fotograf_København-107.jpg

På Frederiksberg tog brudeparret og jeg, sammen med to par hjælpende hænder fra nogle af gæsterne, en tur ind i Frederiksberg Have. Haven var fyldt med mange mennesker på denne dejlige sommerdag. Men her i haven er der altid mulighed for at finde nogle små spots til smukke og romantiske bryllupsbilleder, og hvor der ikke er andre mennesker til gene. Haven rummer et hav af muligheder, med grønne områder med flotte træer og vand, samt ikke mindst Apistemplet ved Zoo.

Efter en times portrætfotografering, gik turen videre mod Køge – nærmere bestemt Hotel Comwell Køge Strand hvor aftenens fest blev afholdt. Kort efter ankomst, skød vi først et stort gruppebillede af brudeparret sammen med alle deres gæster. Herefter lavede vi en serie af gruppebilleder med gæsterne.

Resten af aften forløb med god mad og vin, en masse festlige indslag og rørende taler, inden dagen sluttede af med den traditionelle brudevals. Herefter kunne brudeparret og alle gæsterne slå sig løs.


Brudepar: Caroline & Bent

Vielse: Måløv Kirke

Bryllupsportrætter: Frederiksberg Have

Festlokalitet: Hotel Comwell Køge Strand


Šejla & Mikael – Dragsholm Slot – Bryllupsfotograf Sjælland – Slotsbryllup

Regnen silede ned på en ellers dejlig sommerdag, alt imens bruden gjorde sig klar i et af de smukke værelser på Dragsholm Slot. Der var ellers gjort klar til vielsen udendørs i den meget smukke slotspark. Men ligesom det var tid til at gæster og gommen skulle gå ud og vente på bruden, ja så klarede det op – en perfekt timing af vejret.

Dragsholm_Slot_Slotsbryllup_Bryllupsfotograf-103.jpg

Ned af den lange trappe, kunne brudens far fører bruden ned i parken til den ventede brudegorm. Det er en både smuk og romantisk både at holde en vielse på, og når vejret så spiller med, så er alt bare perfekt. Alt i mens alle bryllupsgæsterne så med, sagde Šejla & Mikael ja til hinanden.

Efterfølgende stod den på bryllupsreception indendørs på slottet, hvor parret traditionen tro, kunne skære kagen for og smage på boblerne.

Efterfølgende gik brudeparret og jeg en tur i slotsparken. Det blev til en serie af dejlige bryllupsportrætter af brudeparret. Parken en eminent til formålet, og det gamle slot er en flot kulisse til billederne.

Før middagen tog vi alle gæster ud på græsset foran slottet. Her blev der skudt parbilleder af alle gæsterne ved festen. På den måde kan brudeparret altid mindes hvordan deres gæster så ud på dagen. Vi afsluttede naturligvis med kongebilledet – et stort gruppebillede af alle gæsterne stående på trappen ved slottet.

Herefter stod den på en fantastisk bryllupsfest hele aften, hvor gæsterne kunne hylde brudeparret på bedste vis, med smukke rørende og personlige taler. En DJ sørgede for aftenens stemning så der kunne komme godt gang i festen.

Alt i alt en fantastisk dag for Šejla & Mikael.

Brudepar: Šejla & Mikael

Vielse, reception & fest: Dragsholm Slot