Mette & Rasmus - Roskilde Fjord - Kattinge Værk - Bryllupsfotograf Sjælland

En vielse i det fri er gået hen og blevet en trend til bryllupper, og det er ikke uden grund. Det giver nemlig mulighed for selv at bestemme hvordan ceremonien skal foregå. Vind og vejr kan dog sætte nogle begrænsninger, så derfor er det altid en god idé at have en plan B.

136Bryllupsportrætter_Roskilde_Fjord.jpg

Der blev dog ikke brug for nogle plan B, da Mette og Rasmus blev viet ved Roskilde Fjord. Det var nemlig en fantastisk dejlig dansk sommerdag, der viste sig fra sin smukkeste side. Brudeparret havde lejet Kattinge Værk, som er en koloni beliggende i den sydlige del af Roskilde Fjord, direkte ned til fjord og sø. Området er på 8,6 ha., hvoraf en stor del er dækket af skov, men der er også store åbne arealer. Stedet ejes og drives af Københavns Kommune, og kan lejes til private formål såsom bryllup.

Her havde brudeparret booket mig til bryllupsfotograferingen, så vielsen kunne dokumenteres og så de kunne få lavet smukke, romantiske og personlige bryllupsportrætter. Vielsen foregik helt ned til vandet, så vi kunne få den smukke natur og fjord med som baggrund. Efter vielsen fik vi lavet gruppe- og parbilleder af alle gæsterne. Efterfølgende brugte vi det fantastiske naturområde til at lave parrets portrætbilleder. Det resulterede i en dejlig serie af personlige portrætbilleder som brudeparret nu kan nyde sammen langt ud i fremtiden.

Alt i mens vi lavede portrætbillederne, brugte bryllupsgæsterne tiden til udendørs aktiviteter i form af diverse spil. Aftens bryllupsfest foregik indendørs i koloniens flotte lokaler.

Brudepar: Mette & Rasmus

Lokalitet, vielse, portrætter og fest: Kattinge Værk

Kurhotel Skodsborg – Elisabeth & Lars Petter – Bryllupsfotograf Nordsjælland

Norske Elisabeth og Lars Petter havde taget turen fra deres hjem i Norge sammen med deres nærmeste familie og venner for at blive gift i den norske sømandskirke i København. Efter vielsen gik turen for hele selskabet videre til Nordsjælland, nærmere bestemt til det smukke Kurhotel Skodsborg. Her havde brudeparret valgt at fejre den store dag.

Bryllupsfotograf-København_Sjælland-107.jpg

Det er herligt, når et udenlandske par tager turen til Danmark for blive viet og holde bryllupsfest. Kurhotel Skodsborg danner den perfekte ramme for netop en så smuk og mindeværdig begivenhed som et bryllup.

Jeg havde den store fornøjelse, at få lov til at være bryllupsfotograf og skabe smukke og personlige bryllupsportrætter af parret, som de nu sammen med deres børn og resten af familien og venner, kan nyde resten af livet. Når dagen er omme, er der trods alt kun minderne og billederne tilbage. Så en investering i en bryllupsfotograf, er noget man bliver glad for og vil værdsætte.

Her er et lille udpluk af dagens billeder.

 

Brudepar: Elisabeth & Lars Petter

Vielse: Sjømannskirken, København

Bryllupsportrætter: Jægersborg Strandhave

Festlokalitet: Kurhotel Skodsborg


Bryllupskagen

Ikke alle vælger at have en bryllupskage til bryllupsfesten, men rigtig mange gør det. Har man indlagt en bryllupsreception til sit bryllup, er der næsten altid en bryllupskage med. Som traditionen foreskriver det, skal brudeparret sammen skære kagen for. Det skaber ofte også sjove og stemningsfyldte billeder, når parret skal give hinanden kage.

Bryllupsfotograf_Bryllupskage-101.jpg

Holder man ikke en reception, kan man vælge at få kagen serveret under aftenen – evt. til kaffen. Som brudepar kan man heldigvis tilrettelægge sin store dag, præcist som selv ønsker det.

Men hvordan skal kagen se ud, og hvilke smagsoplevelser skal der være. Jeg har flere gange set bryllupskager, hvor den har været lavet af en af gæsterne, som med gode evner i bage-kunsten, har kreeret en smuk og lækker kage.

Andre vælger at få kagen leveret fra en konditor, eller måske fra stedet hvor festen holdes.

Desværre er det ikke så nemt at gengive smagsoplevelsen i et billede. Men jeg har valgt at samle en række billeder af bryllupskager, som jeg har fotograferet under nogle af de seneste bryllupper, som jeg har dokumenteret. Billederne kan tjene som inspiration, når i skal vælge hvordan netop jeres bryllupskage skal se ud.

God fornøjelse.