Laura & Ulf - Kurhotel Skodsborg - Bryllupsfotograf København & Nordsjælland

De fleste tænker på vielsen som den traditionelt foregår i kirken. Men der findes andre måder at holde sin vielse på. Mange vælger i dag en borgerlig vielse, som giver en større frihed til at planlægge hvordan ceremonien skal foregå.

Netop dette havde Laura og Ulf valgt, da de blev viet på en fantastisk dejlig dag i det Nordsjællandske, nærmere bestemt på det smukke Kurhotel Skodsborg i Nordsjælland. Denne helt fantastiske smukke hvide bygning er en perfekt ramme om en bryllupsfest. Brudeparret havde da også valgt at både vielsen, receptionen og aftens bryllupsfest skulle foregå her.

Der faldt et par enkelte dråber vand fra himlen i minutterne før vielsen, og gæsterne havde da også bevæbnet sig med paraplyer. Men da vielsen begyndte, holdte det tørt.

Foran det smukke hotel, var der opstillet stolerækker og lagt rød løber ud, op til den lille pavillon på græsplænen. Til tonerne af en cellospiller, kunne brudens far fører bruden op af den røde løber til sin ventende gom. Foran bruden gik dagens to små brudepiger. Denne udendørs vielse var på en og samme tid, både smuk og elegant.

Da brudeparret var blevet viet, kunne de gå ned af den røde løber imens gæsterne blæste sæbebobler hen over dem. Efter vielsen kørte vi et par kilometer væk fra hotellet, da der her ligger et helt perfekt grønt område helt ned til vandet. Et perfekt sted at skyde bryllupsportrætterne. Vejret var vindstille og tørt, men overskyet – og det er helt perfekt til at skyde portrætter i.

Efter portræt sessionen, kørte vi tilbage til hotellet, hvor den stod på reception med den dertil hørende kageskæring, bobler samt udpakning af gaver.

  • Brudepar: Laura & Ulf
  • Vielse & Reception: Kurhotel Skodsborg
  • Brudekjole: Lasse Spangenberg Copenhagen
  • Brudebuket: Blomster by Walgaard
  • Brudens hår & makeup: The Powder Room