Sanne & Mark - Skovlunde Kirke - Johanneberg Vordingborg - Bryllupsfotograf København

August måned er højtid for bryllupper og det er ikke uden grund. Selvom det Danske vejr kan være lunefuldt, er netop August måned oftest en af de bedste sommermåneder. For Sanne & Mark var denne dag heldigvis også helt perfekt, vejret var fantastisk, og de mange glade gæster kunne i Skovlunde Kirke overvære parret give deres ja til hinanden. Parrets 2 børn var med under hele dagen, og kunne se deres forældre blive viet i kirken.

Efter vielsen gik turen syd på, nærmere bestemt Vordingborg. Helt ud til Storstøm med udsigt til Farøbroen ligger det smukke Johanneberg hvor både dagens reception og aftens bryllupsfest skulle foregå. Stedet er dejligt, og området er smukt, så det er en perfekt ramme til en bryllupsfest.

Efter at parret havde skåret bryllupskagen, og gæsterne smagt af den, kunne vi gå rundt i området og skyde nogle lækre og romantiske bryllupsbilleder. Området rummer et væld af dejlige muligheder, og kun fantasien sætter sine begrænsninger. Stedet har både grøn natur, og vandet som dejlig baggrund.

Alt i alt i et perfekt sted at holde bryllupsfest og skyde bryllupsportrætter.

  • Brudepar: Sanne & Mark
  • Vielses Lokation: Skovlunde Kirke
  • Fest lokation: Johanneberg, Vordingborg