MALUNA & DANNY - SANKT NIKOLAJS KIRKE - HOLBÆK - SØRUP HERREGAARD - RINGSTED - BRYLLUPSFOTOGRAF SJÆLLAND

Det danske sensommervejr viste sig fra sin mere lunefulde side, da Maluna og Danny i Holbæk blev viet i Sankt Nikolajs Kirke. Det var regnvejr det meste af eftermiddagen, men det var ingen hindring for et dejligt bryllup.

Fra kirken blev brudeparret transporteret i en flot hvid Rolls Royce. Turen gik sydover til Ringsted, nærmere bestemt til Sørup Herregaard. Den store og smukke gamle herregård er en flot og smuk ramme om en bryllupsfest.

Vores plan var at bruge det smukke område omkring herregården som er oplagt til bryllupsportrætter. Vejret spillede dog ind, så vi valgte at skyde nogle af billederne i tørvejr. En smuk gammel trappe og en port blev brugt til formålet, og fungerede fantastisk godt. Vi kunne dog ikke lade være med at skyde nogle af billederne i den silende regn, med brudeparret under et par paraplyer. Så selvom det regner, kan man godt lave dejlige smukke og romantiske portrætbilleder alligevel.

Hen under aften var det klaret op, og vi benyttede lejligheden til at skyde lidt ekstra portrætbilleder på en smuk hvid bro i det skønne naturområde der omkranser Sørup Herregaard.

Herefter stod den på bryllupsfest hele natten, med DJ til at underholde de mange gæster, blev det trods regnvejret til en rigtig dejlig bryllupsfest for brudeparret.

  • Brudepar: Maluna & Danny
  • Vielse: Sankt Nikolajs Kirke, Holbæk
  • Portrætter: Sørup Herregaard, Ringsted
  • Fest: Sørup Herregaard, Ringsted