Sjømannskirken - Salon Fetch - Bryllupsfotograf København - Eline & Øystein

København er en dejlig by, når det Danske sommervejr viser sig fra sin bedste side. Danmark ses af mange mennesker rundt omkring i verden som et lille eventyrligt land hvorfra H.C. Andersen kommer. Det er en af flere årsager til, at mange par hvert år rejser til Danmark for at blive viet og holde bryllupsfest.

Norske Eline og Øystein havde også valgt København som stedet for deres bryllup. Tidligere positive rejseoplevelser til byen, gjorde at de tog turen fra Kristiansand i Norge, sammen med deres nærmeste familie og venner for at blive gift og holde bryllupsfest.

Jeg havde fornøjelsen af at forevige brudeparret på deres store dag, og jeg havde også fornøjelsen af at følge brudens forberedelser, der begyndte på Salon Fetch i Tordenskjoldsgade, som ejes af Norske Tove. Her fik bruden sat hår og lagt makeup, samt iklædt sig den smukke hvide brudekjole.

Herefter gik turen videre til Sjømannskirken, hvor alle de tilrejsende gæster kunne se Eline sige JA til Øystein. Efter vielsen skød vi en serie gruppeportrætter med parret og deres gæster ved kirken. Herefter gik turen videre til den meget smukke Frederiksberg Have.

Frederiksberg Have er en klassiker til smukke og romantiske bryllupsportrætter. Dette er ikke uden grund, da haven rummer et væld af smukke og fantastiske muligheder til at lave flotte portrætbilleder. Dette benyttede vi, og resultatet blev en serie smukke og romantiske bryllupsportrætter, som parret vil kunne nyde i mange år ud i fremtiden.

 

  • Brudepar: Eline & Øystein

  • Forberedelse: Salon Fetch

  • Kirke: Sjømannskirken

  • Portræt location: Frederiksberg Have