Holsteinborg Slotskirke - Bryllupsfotograf Sjælland - Axelina & Simon

Gamle historiske herregårde og slotte er altid interessante, og ikke mindst fantastiske smukke som ramme om et romantisk bryllup. Dette var også tilfældet for Svenske Axelina der sagde ja til sin udkårne Danske Simon. De havde valgt Holsteinborg Slotskirke til deres vielse. Kirken ligger i forlængelse af Holsteinborg i Rude lidt udenfor Skælskør.

Vejret var helt fantastisk med sol og varme, så brudeparret kunne ikke have ønsket sig en flottere ramme til deres store dag.

Efter den kirkelige handling, kunne brudeparret følge med deres gæster om i Slotsparken. Her stod den på bryllupskage og bobler, og traditionen tro, med brudeparret til at skære kagen for.

Herefter kunne vi gå en tur rundt i slotsparken, der rummer et væld af fotografiske muligheder, hvor kun fantasien og tiden sætter sine begrænsninger. Parken rummer en masse grønt, store gamle flotte træer samt udsigt ud over Holsteinborg Nor. Det endte ud med en masse dejlige og smukke bryllupsportrætter til det nygifte par. Herefter gik turen for parret videre til Skælskør Lystskov til bryllupsfest.

 

  • Brudepar: Axelina & Simon
  • Kirke: Holsteinborg Slotskirke
  • Portræt location: Holsteinborg Slotpark