Helsingørs Kgl. Privilegerede Skydeselskabs Selskabslokaler - Hotel Marienlyst - Bryllupsfotograf Nordsjælland - Anne Sophie & Rune

På en forårsdag i det Nordsjællandske, nærmere bestemt i Helsingør, hvor vejret bød på både tørt og vådt, havde Anne Sophie og Rune valgt at holde deres store dag i de historiske lokaler hos Helsingørs Kgl. Privilegerede Skydeselskabs Selskabslokaler på gågaden i Helsingør.

Selve vielsen var borgerlig og brudeparret havde ud over en giftefoged besøg af en Celebrant fra Humanistisk Selskab. Da giftefogeden havde sørget for formaliteterne, kunne celebranten holde en smuk og personlig tale for det nygifte par, alt imens alle gæsterne kunne stå tæt på brudeparret og både se og høre hele ceremonien.

Efter vielsen, kunne gæsterne lykønske parret og nyde et glas bobler. Receptionen blev afholdt i de tilstødende lokaler, hvor også den traditionelle skæring af bryllupskagen foregik.

Efter receptionen tog vi en tur til Hotel Marienlyst hvor aftens bryllupsfest foregik. Planen var først og fremmest at lave billeder på stranden, men pga. af vejret måtte vi rykke dette indendørs. Hotellet rummer heldigvis nogle lækre muligheder for at forevige et brudepar som vi benyttede. Hurtigt klarede vejret dog op mens vi skød billeder indendørs, så vi nåede at trække uden for hotellet, så vi både fik skudt nogle lækre inden- og udendørs bryllupsbilleder.