Bryllupsalbum

Bryllupsalbummet er for brudeparret kulminationen på alle de vidunderlige minder fra den store dag, præsenteret i det smukke og elegante bryllupsalbum, der fortæller historien til evig og altid.

Mange brudepar vælger at investere i et bryllupsalbum, og det fortryder man ikke. Det er en af de allerbedste måder at se de mange smukke og romantiske billeder fra den store dag. Der findes mange forskellige løsninger - men intet som et smukt og elegant håndindbundet læderalbum der vil gå i arv gennem generationer.

Album.jpg

Fordi processen med at lave et bryllupsalbum kan være udfordrende for travle par, tilbydes en fuld album service fra billedevalg til design. Et af markedets smukkeste og mest eksklusive produkter er udvalgt til album, da kun det bedste er godt nok. Albummet der produceres i de bedste kvalitetsmaterialer, består af et cover der bliver håndindbundet i ægte Italiensk læder, hvor jeres navne og bryllupsalbum bliver indgraveret i læderet.

Albummets i alt 30 sider, hvor billederne bliver trykt på, produceres i en meget kraftig kvalitet og samles i en solid sort kerne i midten. Designet foretages i en smuk og klassisk stil. Den kvadratiske størrelse på 30 x 30 cm er fantastisk elegant og stilfuld. Der medfølger desuden en flot og beskyttende opbevaringsboks der hindrer slidtage.

Skærmbillede 2017-12-26 12.44.46 kopi.jpg

 

Design Service

Ingen bekymring om designet. Inden albummet går i produktion modtager i en pdf-fil med kopi af designet. Her har i mulighed for at få ændret i albummets indhold og design. Når i er tilfredse og godkender, sættes produktionen i gang – ikke før.

 

Cover muligheder

Albummet tilbydes i hele 16 forskellige læder farver, så der skulle nok være et som passer perfekt til jeres bryllupstema. Nedenfor ses de 16 forskellige muligheder.

Cover.jpg