Online galleri

Hvordan viser man bryllupsbillederne fra den store dag til sine venner og familie. Der er naturligvis flere rigtig gode måder at dele billederne på. Men en af de smukkeste og mere elegante er via et personligt online galleri.

iMac.jpg

Alle kunder hos Fotograf Rasmus Engsvang modtager, ud over et USB-stik med billederne, også adgang til et personlig online galleri. Her ligger alle de færdige billeder fra brylluppet, og med et personligt password bestemmer man selv hvem som skal have adgang.

Alle billederne er inddelt i kategorierne: Forberedelserne, Vielsen, Bryllupsportrætter, Par- og gruppebilleder, Receptionen og Festen. Det gør det nemt og mere overskueligt at finde rundt i de mange billeder. Når der åbnes for de respektive kategorier, toner et væld af smukke billeder frem på skærmen - intet mindre end en fantastisk måde at se og dele sine bryllupsbilleder på.

Send blot link og password til alle dem, som man ønsker at dele billederne med – så enkelt er det.

På den måde får alle jeres nærmeste, samme store glæde af de mange smukke billeder. I kan endda dele billederne på de sociale netværk som Facebook direkte fra galleriet.

iPad mockup1.jpg

Personlig App

Ikke nok med det - men der følger også jeres helt egen og personlige App med som fungerer på smartphone og tablets. App`en indeholder alle jeres portrætbilleder. På den måde har i altid jeres bryllupsportrætterne med på farten - klar til fremvisning til hvem i måtte ønske skal se billederne.