Winnie & Nikolaj - Vig Kirke - Bryllupsfotograf Sjælland

Selvom om sommeren er slut, og vi bevæger os fra efterår til vinter, betyder det ikke at man er afskåret fra at holde et romantisk bryllup. Alle årstider har deres charme, og denne tid er bestemt ingen undtagelse. Winnie og Nikolaj havde valgt at sige ja til hinanden på denne dejlige dag i Vig Kirke.

Efter den kirkelige handling, og de efterfølgende lykønskninger og riskast fra alle gæsterne, kunne brudeparret invitere deres gæster til reception. Hjemme i parrets have, som lå lige rundt om hjørnet, var der opstillet telt, så der kunne holdes bryllupsreception. Brudeparret skar kagen for, som traditionen byder det, og så kunne gæsterne ellers nyde dagen med parret.

På denne årstid kan den store udfordring være lyset – eller mangel på samme. Solen går tidligt ned, hvilket kan gøre det til en udfordring at lave bryllupsportrætter. Men samtidig har denne tid af året også sin helt egen charme, og denne dag var ingen undtagelse. Vi valgte en location tæt på parrets hjem i Vig by i Nordvestsjælland. Her var der et dejligt grønt område, og ovenikøbet med lidt vand. Det blev til disse dejlige og romantiske bryllupsportrætter af brudeparret, som de nu vil kunne nyde mange år frem i tiden, og mindes deres store dag.

Efter at vi havde skudt alle portrætbillederne, gik turen videre til Hotel Højby Sø. Her blev der lavet parbilleder af hvert par som var med til festen. Det er et super godt minde at have fra sit bryllup, så man altid kan mindes hvordan sine gæster så ud på dagen. Herefter stod den på bryllupsfest for brudeparret og deres gæster.

  • Brudepar: Winnie & Nikolaj
  • Kirke: Vig Kirke
  • Reception: Privat
  • Bryllupsportrætter: Vig By
  • Fest: Hotel Højby Sø