Bryllup i Munke Bjergby - Bryllupsfotograf Vestsjælland - Denise & Thomas

På Vestsjælland tæt ved Sorø, skulle Denise & Thomas vies i Munke Bjergby Kirke. Bruden blev kørt til kirken i en ældre Wolseley. Bruden blev herefter ført til alters af sin far til tonerne fra 4 musikere der fyldte kirkerummet med smuk musik. Efter vielse og de traditionelle ris kast fra gæsterne, skød vi først bryllupsportrætter i det grønne område ved kirken, med sø og landskab som smuk baggrund. For at lave variation i billederne kørte vi efterfølgende ned i en nærliggende grusgrav for at fortsætte med at lave smukke billieder. En grusgrav kan virke som en alternativ location til formålet, men giver faktisk en ret lækker baggrund til billederne.

Efter portrætsessionen gik turen videre hjem til brudens far, hvor der var sat telt op i haven til receptionen. Her blev lavet massere af stemningsbilleder og parbilleder af alle gæsterne. Herefter stod den på bryllupsfest resten af natten i teltet.