Marvede Kirke ved Næstved - Bryllupsfotograf Sjælland - Diana og Anders

På en helt fantastisk dejlig solskinsdag i det Vestsjællandske i den lille landsby Marvede, mellem Skælskør og Næstved, kunne de feststemte gæster overvære Diana og Anders give deres ”Ja” til hinanden i Marvede Kirke. Uden for kirken ventede en skinende ren Tesla, som var pyntet på behørig vis til at fragte brudeparret videre. Men inden da, var det efter lykønskninger af brudeparret tid til at lave gruppeportrætter af de fremmødte gæster.

Det er generelt en rigtig god idé at få lavet disse gruppebilleder til et bryllup, for det er et super godt minde om dagen og ens nærmeste. Efter gruppebilleder, brugte vi tiden i det grønne bag kirken, til at lave parrets smukke portrætbilleder.

Herefter gik turen videre til Tornemark Forsamlingshus, hvor den først stod på reception med den traditionelle kageskæring, og senere på aften også bryllupsfest for brudeparret.