Farum Kirke - Furesø Marina - Bryllupsfotograf Nordsjælland - Susy & Anders

På en dejlig efterårsdag i det Nordsjællandske, nærmere betegnet i Farum, stod vielsen mellem Susy & Anders. Vejret var perfekt for årstiden, selvom det var køligt, så var det heldigvis tørt. I Farum kirke ventede gommen på sin kommende brud, sammen med sin søn og datter. Traditionen tro lod bruden sig føre til alters af sin far, og som brudepiger fulgte brudens 2 voksende døtre og et par børnebørn.

Efter vielsen kunne parret køre videre i deres bil, der til dagen var blevet pyntet på behørig vis. Turen gik til Furesø Marina hvor der både skulle holdes reception og senere bryllupsfest.

Ved Marinaen er et helt perfekt grønt område med lidt sand helt ned til Furesø. Det er et smukt og dejligt område at skyde bryllupsportrætter i. Men inden portrætterne nåede vi lige at skyde en serie med familieportrætter med søen som baggrund. Et dejligt og lækkert område til formålet.

Herefter var det tid til at komme ind i varmen og skære kagen for, og senere stod den på bryllupsfest og med traditionen tro brudevals lige før midnat.