Roskilde Domkirke - Restaurant Vigen - Bryllupsfotograf Roskilde - Sisse & Anders

Efteråret er måske den kønneste årstid af alle. Naturen får simpelthen de mest fantastiske farver. Når så vejret tilmed viser sig fra sin bedste side og solen skinner, så kan man rigtig se hvor fantastisk alt kan tage sig ud.

Det var netop på en sådanne dag at Sisse og Anders havde deres store dag i Roskilde. I en af landets mest imponerende kirker, blandt begravede konger, skulle brudeparret give hinanden deres ”JA” i Roskilde Domkirke. Brudens tur op af det lange kirkegulv til den ventende brudegom er fantastisk, smuk og romantisk.

Efter vielsen og de mange gæsters lykønskninger af brudeparret og de traditionelle ris kastning på det nygifte par, gik turen videre i den smukke gamle veteranbil om på den anden side af Byparken i Roskilde. Her skulle vi lave parrets smukke bryllupsportrætter, med træernes smukke efterårsfarver og Roskilde Fjord som baggrund.

På vejen ud til Restaurant Vigen, hvor der skulle afholdes bryllupsreception, gjorde vi lige et kort hold ned til Fjorden for at skyde et par ekstra portrætbilleder, hvor Roskilde Fjord kom lidt tættere på.

På restauranten ventede alle gæsterne spændt på at få lov til at se brudeparret skære kagen for. Ved receptionen benyttede vi også lejligheden til at få lavet et stort gruppeportræt af alle gæsterne, samt en række mindre gruppebilleder af de nærmeste familiemedlemmer.