Trinitatis Kirke - Kongens Have - Bryllupsfotograf København - Nina & Kristian

I hjertet af København tårner Christian d. IV`s flotte gamle bygning frem. Trinitatis kirke, som han dog aldrig selv nåede at se færdig bygget, lod han opføre i 1630´erne for universitetets professorer og studerende. Ud over kirken, kom bygningen også til at rumme et observatorium som vi i dag kender som runde tårn.

I dette store og meget imponerende flotte kirkerum, blev Nina og Kristian viet på behørig vis. Efter den kirkelige vielse, spadserede brudeparret med alle gæsterne de få hundrede meter fra kirken over igennem Kongens Have og ned til The Garden Café. Her holdt parret bryllupsreception i det fri.

Til ethvert bryllup hører naturligvis en session hvor der skydes smukke bryllupsportrætter, og når man er i Kongens Have er mulighederne mange. Største udfordring er naturligvis havens øvrige gæster. Men heldigvis lukker den offentlige adgang til Rosenborg Slot, så her havde vi området rundt om slottet for os selv. Der findes næsten ikke nogle omgivelser der er mere romantiske for et brudepar end et slot og en park. Så her kunne vi i fred og ro lave smukke portrætbilleder.

I haven ligger restaurationen Orangeriet, som dannede rammen om brudeparrets store bryllupsfest. Her blev der på behørig vis holdt en fantastisk fest for parret, med den traditionelle brudevals kort før midnat. Men inden festen kunne begynde, blev der lige tid til at lave et stort gruppebillede af parret sammen med alle bryllupsgæsterne.