Natasja & Lau - Harreskov Kirke - Den Gamle Have Frederiksdal - Aldershvile Slotsruin - Aldershvile Slotspavillon - Bryllupsfotograf København

På en dejlig og smuk sommerdag, havde Natasja & Lau valgt at give hinanden deres ja, i Harreskov Kirke i Værløse. Sommeren 2018 har været en af de bedste i mange år, og netop denne dag var ingen undtagelse. Parrats mange gæster kunne i kirken overvære det traditionsrige vielsesritual, og efterfølgende blev parret på behørig vis lykønsket af gæsterne med ris kast og sæbebobler.

Aldershvile_Slotspavillon_Slotsruin_Bryllupsfotograf-301.jpg

Efter vielsen gik turen videre til Den gamle Have Frederiksdal, hvor den stod på reception med kageskæring og tilhørende bobler. Stedet ligger i naturskønne omgivelser mellem Bagsværd Sø og Furesøen.

Efter receptionen var det tid til at få taget en serie smukke, romantiske og personlige bryllupsportrætter af brudeparret. Vi havde på forhånd aftalt at bruge Aldershvile Slotsruin som ramme. Stedet har et væld af gode fotografiske muligheder, der udover ruinen rummer grønne arealer, små kanaler og nogle helt fantastiske smukke broer.

 

Om Aldershvile Slotsruin

Aldershvile Slotsruin var et slotslignende landsted ved Bagsværd Sø. Slottet var præget af tidens klassicisme med hvide mure. Det blev opført omkring 1790 af læge Johan Theodor Holm de Holmskiold som netop var blevet adlet. Slottet blev tegnet af arkitekt Joseph Gione. Slottet nedbrændte i 1909 og står nu som Aldershvile Slotsruin. Ruinen blev i 1927 overtaget af Gladsaxe Kommune og i 1974 blev den fredet.

Efter portrætterne var det tid for parret til at mødes med gæsterne igen. Aldershvile Slotspavillon dannede rammen om aftens store bryllupsfest. Ude foran den smukke gamle pavillon kunne vi lave et gruppeportræt af alle gæsterne sammen med brudeparret.

 

Om Aldershvile Slotspavillon

Aldershvile Slotspavillon ligger i den smukke Aldershvile Slotspark med de store plæner, kanaler og broer og danner rammen om Aldershvile Slotsruin. Slotspavillonen blev opført af grosserer Carl Olesen fra København i 1920erne som sin sommerresidens med den smukkeste og bedste udsigt han kunne få. Slotspavillonen og parken, blev efter grossererens død, købt af Gladsaxe Kommune, og i 1928 åbnede restauranten for offentligheden. Stedet er et yndet udflugtsmål for gæster fra nær og fjern, der kommer for at nyde den romantiske Slotspark og stedet omkring Bagsværd Sø. Slotspavillonen har desuden dannet ramme om scener fra Tv-serien Matador.

Alt i alt blev det til en helt fantastisk dejlig dag for brudeparret.

 

Brudepar: Natasja & Lau

Vielseslokalitet: Harreskov Kirke

Receptionslokalitet: Den Gamle Have Frederiksdal

Portrætlokalitet: Aldershvile Slotsruin

Festlokalitet: Aldershvile Slotspavillon