Kristine & Søren - Virum Kirke - Nørrebro - Furesø - Bryllupsfotograf København

Foråret og sommeren har i Danmark vist sig fra sin smukkeste side, med mange dejlige solskinsdage, og har givet landet en sydlandsk feriestemning. Derfor var der også lagt op til den dejligste dag for Kristine og Søren, som denne dag skulle vies i Virum Kirke.

Dagen begyndte hjemme hos parret, hvor bruden var i fuld gang med at gøre sig klar til den store dag, og herefter gik turen videre til kirken. Netop som bruden ankom til kirken, vendte det dejlige vejr sig til regn – og meget af det. Heldigvis er paraplyen opfundet, så bruden kunne komme tørskoet ind i kirken.

Efter vielsen kom der stadig vand oppe fra, så brudepar og gæsterne måtte vente lidt tid i kirken, før end de havde lyst til at begive sig udenfor.

Regnvejr og bryllupsfotografering kan være en udfordring – men ikke en umulighed. Brudeparret som tidligere havde boet på Nørrebro, ønskede at få lavet nogle af deres portrætfotos netop der. Så vi begyndte fotograferingen under Bispeengbuen. Her kunne vi skyde billeder i tørvejr. Stedet giver mulighed for billeder i et mere råt og Urbant miljø, hvilket giver en lækker kontrast til portrætbilleder i naturen. Parrets yndlingscafé, Fata Morgana blev også brugt som lokation og området omkring deres tidligere bopæl på Nørrebro.

Herefter gik turen videre til Hotel Sinatur i Lyngby, hvor aftens bryllupsfest skulle holdes. Her kunne vi skyde de sidste portrætbilleder i naturområdet ved hotellet.

Bagefter blev de ca. 75 bryllupsgæster inviteret på en times sejllads på Furesøen, med bobler og bryllupskage undervejs. Med det dejligste solskinsvejr, er en sejltur på søen helt fantastisk.

 

Brudepar: Kristine & Søren

Kirke: Virum Kirke

Portræt lokation: Bispeengbuen, Nørrebro & Frederiksdal i Kgs. Lyngby

Hotel: Frederiksdal, Kgs. Lyngby