Måløv Kirke - Bryllupsfotograf Sjælland - Ledøje Forsamlingshus - Mette & Anders

Et styrtende regnvejr er ikke ligefrem det man ønsker sig til sit bryllup. Men vejret er trods alt en af de få ting man ikke er herre over, og det måtte Mette & Anders også sande til deres store dag, hvor de sagde ja til hinanden i den lille landsbykirke i Måløv. Mens de fleste gæster samt gommen måtte ankomme i regnvejr, var der opklaring netop som bruden ankom, så hun kunne komme tørskoet i kirke.

Det var dog en dag med ustadigt vejr, men heldigvis er det ikke afgørende for at kunne lave gode bryllupsbilleder. Regn kan endda være med til at give billederne et ekstra lille tvist, der bestemt ikke er til nogen ulempe.

Da brudeparret forlod kirken, for at drage afsted mod aftens feststed – Ledøje Forsamlingshus, gjorde vi et stop lige før forsamlingshuset. Et lille grønt område med træer, buske og en bænk, samt en lille sø udgjorde dagens fotografiske location.

Nogle af billederne kunne vi lave i tørvejr, mens vi måtte ind under de store træer, samt gøre brug af de medbragte paraplyer, for at skyde de resterende bryllupsportrætter.

Efter endt fotosession gik turen videre til forsamlingshuset, hvor der blev lavet gruppeportræt af alle gæster mm. Herefter stod den for brudeparret og deres gæster på bryllupsfest.

 

  • Brudepar: Mette & Anders
  • Kirke: Måløv Kirke
  • Fest location: Ledøjeforsamlingshus