Malene & Anders – Grønnessegaard Gods – Torup Kirke – Bryllupsfotograf Nordsjælland

I det Nordsjællandske, nærmere bestemt i Torup Kirke ved Hundested begyndte dagens opgave. Malene og Anders havde booket mig til at fotografere dagens begivenheder på deres store dag. De havde booket mig til at fotografere vielsen, receptionen og en serie bryllupsportrætter af dem, samt parbilleder af alle gæsterne ved receptionen.

25_Grønnessegård_Gods_Bryllupsfest_Bryllupsfotograf-101.jpg


Den lille landsbykirke var fyldt med glade gæster, der blot ventede på at brudeparret skulle give hinanden deres Ja, så de kunne fejre dem på behørig vis.

Efter den rituelle handling i kirken, og de traditionelle riskast fra gæsterne, gik turen videre til Grønnessegård Gods, få minutters kørsel fra Kirken. Godset som er familiedrevet, bliver ofte brugt af brudepar til at holde bryllupsfester i de smukke omgivelser.

På godset skød vi parbillederne af alle fremmødte gæster, og der blev desuden lavet en masse billeder af selve receptionen og af kageskæringen.

Men vi fik også lavet en fantastisk serie smukke billeder af brudeparret. Her er det fantastisk at være på opgave som bryllupsfotograf, for det smukke gods og de dejlige omgivelser, danner en perfekt ramme om en bryllupsfest, og der er en masse dejlige muligheder for at skyde portrætbilleder her.

Brudepar: Malene & Anders

Vielse: Torup Kirke

Bryllupsportrætter: Grønnessegaard Gods

Receptions- & Festlokalitet: Grønnessegaard Gods