Bryllup i Ramløse Kirke - Bryllupsfotograf Hillerød, Nordsjælland - Hotel Marienlyst - Therese & Per

Imens januar stormen Egon rasede på fuld styrke i det Nordsjællandske, blev Therese & Per viet i Ramløse Kirke. Heldigvis betyder stormen ikke det store når man bare er indendørs, selvom brudepar og gæster havde svært ved at stå fast på vej ind og ud af kirken.

I den tilstødende præstegård kunne parret nyde receptionen med deres gæster. Som en overraskelse til bruden, havde brudegommen bestilt en limousine, så parret kunne blive transporteret standsmæssigt til Hotel Marienlyst i Helsingør.

Det smukke hotel dannede rammen om den store bryllupsfest. Pga. mørkets frembrud, og den kraftige storm, var portrætfotograferingen af brudeparret planlagt til at skulle være indendørs. Heldigvis rummer hotellet et meget flot område med en stor flot og elegant trappe, belagt med et smukt rødt tæppe. Samtidigt er det også møbleret med smukke og elegante møbler der fungere perfekt til portrætfotografering af et brudepar.

Det blev en fantastisk bryllupsfest, med mange smukke og rørende taler til brudeparret, som kunne nyde deres store dag, uden tanke til den kraftige storm udenfor.

 

Brudepar: Therese & Per
Kirke: Ramløse Kirke, Nordsjælland
Festlokalitet: Hotel Marienlyst, Helsingør, Nordsjælland