Bryllup i Sct. Thomas Kirke - Bryllupsfotograf København - Signe & Tobias

På en varm og solrig dag, havde Signe og Tobias valgt at blive viet i den lidt over 100 år gamle Sct. Thomas Kirke på Frederiksberg. Det fantastiske ved denne kirke, er at den har balkoner i hver sin side af kirken. Herfra har man et helt fantastisk overblik over begivenhederne i kirkerummet.

Balkonerne gjorde det muligt at lave billeder fra en anden vinkel, end den de øvrige gæster kunne opleve vielsen fra. Et helt fantastisk sted at lave billeder fra.

Et stenkast fra kirken ligger Landbohøjskolens Have, i dag kaldet for Universitetshaverne på Frederiksberg. Haverne blev grundlagt i 1858 samtidig med Den kongelige Veterinær- og Landbohøjskole. I dag kaldes området Frederiksberg Campus og er en del af Københavns Universitet. Området er offentligt tilgængeligt, og bliver i sommermånederne flittigt brugt af områdets beboere og tilrejsende, hvor mange bl.a. nyder en picnic i det fri.

I disse smukke og romantiske haver, blev bryllupsportrætterne skudt. Haverne er ideel til formålet, og det blev til en serie fantastiske portrætbilleder af brudeparret, som de kan nyde i mange år frem i tiden.

 

Brudepar: Signe & Tobias
Kirke: Sct. Thomas Kirke