Bryllup i Greve Kirke - Bryllupsfotograf Greve, København - Restaurant Smedjen - Marie & Steffen

På en kold vinterdag i februar måned, blev Marie & Steffen viet i Greve Kirke. Temperaturen havde sneget sig lige over frysepunktet, og vejrudsigten havde truet med mulighed for regn sidst på dagen. Ved vielsens begyndelse var det dog stadig tørvejr, så det var spændende om det stadig holdt tørt til efter vielsen. Greve kirke var fyldt til bristepunktet, og der var ikke et eneste sæde ledigt i kirken. Heldigvis har en bryllupsfotograf ikke brug for en sideplads for at kunne lave gode billeder – tværtimod, så er bevægelsesfriheden en fordel her.

Efter vielsen, lavede vi et par traditionelle portrætter af brudeparret og deres to børn foran alteret i kirken, da der ikke var nogen grund til at børnene skulle udenfor og fryse. Vi fik også taget et par billeder af parret foran kirken, inden vi rykkede ned til et naturområde foran kirken. Her fik vi lavet flere bryllupsportrætter, og med solen på vej ned, og vand fra himlen, er det en udfordring at lave billeder. Heldigvis er det slet ikke umuligt – det giver blot nogle anderledes og spændende billeder.

Efter endt portrætsession, kunne vi køre til Køge hvor bryllupsfesten skulle foregå – i Restaurant Smedjen i den Hvide by. Her var der både varme og tørvejr.

 

Brudepar: Marie & Steffen
Kirke: Greve Kirke, Greve Landsby
Festlokalitet: Restaurant Smedjen, Den Hvide By, Køge