Brudebuketten - Bryllupsfotograf

Som et smykke fuldender brudebuketten den smukke brud på hendes store dag, og som traditionen foreskriver er det brudegommen der skal bestille buketten. Der er nok ikke den store tvivl om, at det for mange brude er en meget vigtig accessories, og mange har da bestemt også en klar holdning til hvordan brudebuketten skal se ud. Der hviler derfor et stort ansvar på gommens skuldre.

Men for at undgå skuffelser, må gommen kende sin kommende brud godt, også hvad angår forholdet til ynglings blomsten. Men også årstiden spiller ind i valget af den rigtige buket. Der er traditioner i valget af blomster der er mere sæsonbetinget, som eksempelvis Tulipaner og Syrener om foråret, Liljekonvaller og Kornblomster om sommeren, Geoginer og Hortensia om efteråret samt Tulipaner og Amaryllis om vinteren.

En rigtig god idé kan være at se billeder på hvordan andre har valgt at løse opgaven. Jeg har derfor samlet et udvalg af forskellige brudebuketter som jeg har fotograferet ved forskellige bryllupper. Måske der er inspiration til jeres kommende bryllup?