Vielsesringe

Vielsesringene er det mest iøjnefaldende symbol på ægteskabet. Men hvordan skal de se ud? Mulighederne er nærmest uendelige. Skal det være guld, sølv eller måske hvidguld, og skal det være med eller uden sten? Designet kan være enkelt, eller de kan have et mere personligt udtryk. Valget og mulighederne er mange, når der skal vælges ringe til den store dag. Nogle brudepar vælger også at få designet deres helt egne personlige ringe. Det er for de fleste ikke ligegyldig hvad man vælger.

Bryllupsfotograf_Vielsesringe-105.jpg

Vielsesringene er et smykke der skal bæres for altid, og de må for mange gerne udtrykke noget personligt, og passe til ens personlige stil – og ikke mindst skal man finde en stil og design begge kan blive glade for. Det er ikke nødvendigvis let, for der jo i virkeligheden rigtig mange valg. Derfor giver mange sig også god tid til at vælge de rigtige ringe.

Som bryllupsfotograf, ser jeg rigtig mange forskellige løsninger, og det er altid en fornøjelse at se hvordan et brudepar har løst opgaven. Når jeg fotografer et brudepar, laver jeg også altid et eller flere nærbilleder af ringene. Det er sjovt at have billeder til evig tid, der viser de smukke vielsesringe helt tæt på.

Jeg vil derfor i dette indlæg, vise en serie billeder af vielsesringe, som nogle af de brudepar hvis bryllup jeg har fået lov til at dokumentere fotografisk, har båret.

Billederne kan tjene som inspiration, når i skal vælge vielsesringe til jeres bryllup.

God fornøjelse.