Marie & David - Udendørs vielse - Bryllupsfotograf Roskilde - Vielse i det fri - Roskilde Fjord

Ofte forbinder vi vielsen med den traditionelle danske folkekirke, eller alternativt et rådhusbryllup hvis man ikke ønsker at benytte kirken. Men der findes andre måder at holde sin vielse på. Der er begyndt at udvikle sig en trend i Danmark, hvor man personliggøre sit bryllup hele vejen igennem, og dette indebære også selve vielsen. Mange ser mod de amerikanske traditioner, hvor mange vielser foregår i det fri.

Bryllupsfotograf_Roskilde_Fjord_Bryllup_Udendørs-118.jpg

Netop dette havde Marie og David valgt til deres store dag. Med en stor privat grund beliggende med udsigt ud over Roskilde Fjord, er det helt oplagt og meget ideelt sted at gennemføre en vielse. Når solen så samtidig skinner på en smuk dansk sommerdag, kan det næsten ikke gøres meget smukkere og mere romantisk.

Så brudens far kunne føre bruden op til den ventende gom, ved den hjemmelavede blomsterport, og alle gæsterne siddende på halmballer, og med Roskilde Fjord i baggrunden. Efter vielsen stod den på reception, med bobler og kageskæring.

De mange smukke og romantiske bryllupsportrætter skød vi naturligs også i samme område.

Herefter stod den på bryllupsfest for parret og deres mange gæster i et stort telt i haven, hvor parret kunne nyde deres store dag, mens solen gik ned over fjorden.

Alt i alt en smuk og dejlig for brudeparret og deres gæster.

Brudepar: Marie & David

Vielseslokalitet: I det fri, privat ved Roskilde Fjord

Receptionslokalitet: Privat ved Roskilde Fjord

Portrætlokalitet: Privat ved Roskilde Fjord

Festlokalitet: Privat ved Roskilde Fjord