Bryllup i Holbæk - Bryllupsfotograf Sjælland - Line & Allan

På en dejlig sommerdag i Holbæk hvor Line og Allan havde deres store dag, havde jeg fornøjelsen af at være bryllupsfotograf. Med blå himmel og glade mennesker er det jo en sand fornøjelse. Vielsen foregik i Tuse Kirke lige uden for Holbæk. Efter den kirkelige handling, havde parret valgt at lade sig selv transportere i en rød MG, og festligt ser det ud, når gommen selv er chauffør i den lille 2 personers bil.

Efter en tur ud i det grønne ved Holbæk, hvor vi fik skudt en masse dejlige bryllupsportrætter, gik turen ned på Holbæk Havn, hvor brudeparret fik sig deres yndlings is. Det gav muligheden for et anderledes og sjovt bryllupsbillede på havnen.

Herefter gik turen hjem i parrets have, hvor den stod på bryllupsreception, hvor alle gæsterne ventede på brudeparret skulle skære kagen for, inden parret og alle gæsterne kunne fortsætte bryllupsfesten.