BRYLLUPSFOTOGRAF - fotograf til bryllup - Bryllupsfotografering

View Original

Edelsminde Gods – Louise & Vlad – Borgerlig vielse – Bryllup i det fri – Bryllupsfotograf Fyn

I det maleriske sydfynske landskab, et stenkast fra Svendborg, åbner Edelsminde Gods dørene for kærlighedens storslåede eventyr. Her, i denne fortryllende kulisse, tog Louise og Vlad beslutningen om at gennemføre deres drømmebryllup sammen. Med en forsamling af danske og rumænske bryllupsgæster blev dagen et festligt sammensurium af to kulturer og en atmosfære af romantik.

Solens gyldne stråler omfavnede denne sensommerdag på Sydfyn, og i parkens grønne oase udspillede sig et bryllup fyldt med nærvær og personlige detaljer. Alt var nøje planlagt for at skabe en begivenhed, der ikke blot fejrede kærligheden mellem to mennesker, men også forenede to verdener.

Brudepigerne og brudeparrets to drenge to først turen op gennem stolerækkerne. Herefter var det brudens tur. Hendes mor ledsagede hende, og selvom faderen kun var til stede i form af et portræt på en af de første stole, var hans ånd nærværende. Det var et rørende øjeblik, der fortalte historien om kærlighedens uovervindelige kraft.

Efter den hjertevarme borgerlige vielse udfoldede sig en tid med lykønskninger og smilende ansigter fra de mange bryllupsgæster fra nær og fjern. Gruppeportrætter blev foreviget, og indfangede øjeblikke mellem brudeparret og deres kære, og et storslået billede med samtlige gæster og det lykkelige par blev også skudt.

Receptionen blev en eftermiddag fyldt med boblende glæde, delikate snacks og en uimodståelig bryllupskage, der blev delt i et symfonisk øjeblik. Imens legede børnene på hoppeborge, og brudeparret og jeg begav os ud i godsets park og skabte en serie af romantiske bryllupsportrætter. Ikke kun billeder i farver men også sort-hvide portrætter blev foreviget.

Aftenens bryllupsfest brød med traditionerne og indledte med en magisk "First Dance". Det blev startskuddet til en aften der bød på hjertevarme taler og personlige indslag. Gommen talte med kærlighed til sin brud, og bruden havde sine egne ord til ham.

Efter den overdådige bryllupsmiddag tog et to-mandsband over og åbnede dansegulvet, senere fulgt af en DJ, der sørgede for at holde festen i kog. Men først trådte brudeparret ud på gulvet for den ikoniske brudevals, og efter det magiske øjeblik sluttede fotografens opgave. Bryllupsfesten tonede ud i de lyse morgentimer, men minderne og billederne vil for evigt bevare denne enestående dag.

 

Brudepar: Louise & Vlad

Vielse: Parken ved Edelsminde Gods, Svendborg

Reception: Edelsminde Gods, Svendborg

Bryllupsportrætter: Parken ved Edelsminde Gods

Bryllupsfest: Edelsminde Gods