BRYLLUPSFOTOGRAF - fotograf til bryllup - Bryllupsfotografering

View Original

Comwell Sorø – Knirke & Lukas – Borgerlig vielse – Bryllup i det fri – Bryllupsfotograf Sjælland

Som bryllupsfotograf er jeg heldig nok til at være vidne til en række uforglemmelige øjeblikke, og Knirke og Lukas' bryllup på Comwell Sorø var bestemt en af dem. Denne smukke sommerdag var en hyldest til kærligheden og naturen.

Det magiske øjeblik

På Comwell hotel i Sorø blev Knirke og Lukas officielt forenet som ægtepar. Solen strålede på en dejlig sommerdag, og gæsternes hjerter var fyldt med glæde for brudeparret. Den borgerlige vielse fandt sted på en lille træplatform, som er bygget bag hotellet, med udsigt over Sorø og lige ved siden af deres egen vinmark.

 

Kærlighedens bånd

Borgmesteren i Sorø Kommune stod ved parret og forseglede deres kærlighed med officielle ord. Knirke og Lukas udstrålede lykke, og som et smukt akkompagnement spillede en af gæsterne på en guitar under ceremonien.

 

Fotografering i naturens skød

Efter vielsen var det tid til at lave de smukke bryllupsportrætter af parret. Vi bevægede os rundt i området bag hotellet og brugte den naturskønne vinmark som kulisse. Hvert billede indfangede øjeblikkets magi og den kærlighed, der deltes mellem Knirke og Lukas. Vi gik videre rundt på opdagelse i det smukke område omkring hotellet, hvor hvert hjørne blev en smuk baggrund for deres bryllupsportrætter.

 

Familie og venner

Vi glemte heller ikke at forevige de øjeblikke, hvor Knirke og Lukas blev omgivet af deres nærmeste. Portrætserien med de tilstedeværende gæster blev en vidnesbyrd om kærlighed, venskab og familie, der samledes for at fejre denne særlige dag.

 

Bryllupsfestens start

Mit arbejde som bryllupsfotograf for Knirke og Lukas blev afsluttet på dette tidspunkt, og brudeparret kunne nu nyde resten af dagen og lade sig fejre af deres gæster.

 

Brudepar: Knirke & Lukas

Vielse: Vinmarken bag Comwell Sorø

Reception: Comwell Sorø

Bryllupsportrætter: Comwell Sorø

Bryllupsfest: Comwell Sorø