Susanne & Patrick – Tivoli – NIMB – Gemyse – Den Norske Sjømanns Kirke – Hotel Radisson Blu Scandinavian – Bryllupsfotograf København

København er en by der trækker mange turister til landet. Men ikke alle kommer for at se den lille havfrue og alle de andre turistattraktioner. Mange kommer med det formål at blive viet og fejre bryllupsfest.

Det var også gældende for Norske Susanne & Patrick, der sammen med deres nærmeste familie og venner havde taget turen til vores hovedstad.

Bryllupsportrætter_Tivoli_NIMB_Bryllupsfotograf_København-308.jpg

Min dag med dette brudepar begyndte på Amager, nærmere bestemt Hotel Radisson Blu Scandinavian. Her havde jeg først fornøjelsen af at følge bruden, der fik sat hår og lagt make-up. Hun var i godt selskab af et par veninder der var hendes brudepiger. Efterfølgende smuttede jeg også en tur forbi gommens værelse, der gjorde sig klar med sine venner. Der ligger altid nogle spændende billeder i at følge et brudepars forberedelser.

I den Norske Sjømannskirke blev parret viet, og det ligger jo dejligt tæt på hotellet. Vi brugte det grønne område foran kirken til at lave de første portrætbilleder af brudeparret kort efter vielsen. Herefter gik turen videre til Tivoli.

Ude foran NIMB i tivoli, nød parret et glas bobler med deres gæster. Herefter skød vi en serie bryllupsportrætter af brudeparret i den fyldte forlystelsespark. Det blev også til en serie gruppebilleder.

Dagen fortsatte på restaurant Gemyse i Tivoli, som er en del af NIMB. Her fortsatte receptionen og vi fik skudt lidt flere billeder. Resten af aftenen, stod for parret og deres bryllupsgæster på fest resten af natten.

 

Brudepar: Susanne & Patrick

Vielse: Den Norske Sjømannskirke, København

Bryllupsportrætter: Tivoli

Reception- & Festlokalitet: NIMB/Gemyse, Tivoli