Holckenhavn Slot - Nyborg - Bryllupsfotograf - Slotsbryllup - Udendørs vielse - Livsceremonier - Charlotte & Sebastian

I Nyborg ligger det smukke gamle renæssanceslot Holckenhavn Slot. Det smukke gamle slot er beliggende ud til fjorden, og har været i familien Holck siden 1672. Stedet emmer af atmosfære, og er det perfekte sted til en smuk og romantisk bryllupsfest.

Netop derfor havde Charlotte og Sebastian også valget stedet til at danne ramme om deres fantastiske og smukke bryllupsfest, på årets mest populære bryllupsdato 18.08.18.

Bryllupsfotograf_Holckenhavn_Slot_Bryllup-239.jpg

Dagen startede allerede om formiddagen ved først bruden og derefter gommens forberedelser.

Her ligger der virkelig mange helt fantastiske billeder i disse begivenheder. Billeder der er vigtige af få med, da de er med til at genskabe dagen når man ser billederne i sit bryllupsalbum.

Brudeparret havde valgt at holde deres vielsesceremoni udendørs under den smukke blå himmel. Selve vielsen blev foretaget af en giftefoged fra Nyborg Kommune, og for at gøre ceremonien endnu mere personlig, havde brudeparret valgt at have en ceremonileder til at gennemføre en bryllupsceremonien med tale til parret. Dette er en helt fantastik smuk og romantisk, og ikke mindst meget personlig måde at holde vielse på. Det er også derfor flere brudepar vælger denne løsning.

Som bryllupsfotograf giver det rigtig mange gode muligheder for at dække vielsen fotografisk, da der er god plads til at bevæge sig rundt om hele ceremonien. Vejret spiller naturligvis en rolle her, men hvis man har en god backup plan er det jo ikke noget problem. Heldigvis var vejret helt perfekt på denne dag.

Efter vielsen, gik vi rundt om slottet i den store smukke park. Stedet rummer en masse muligheder for at skabe mange smukke bryllupsportrætter. Herefter stod den på gruppeportræt af alle gæster, kast af brudebuket og parbilleder af alle bryllupsgæsterne.

Den store festsal var fyldt med de mange glade bryllupsgæster, og her kunne brudeparret nyde resten af den store dag, med taler og festlige indslag som gjorde dagen til noget helt særligt for brudeparret. Aften blev sluttet af med brudevals før midnat, som traditionen foreskriver, og så ellers fest og dans til den lyse morgen med musik fra en DJ.

Alt i alt en fantastisk dejlig bryllupsfest for brudeparret.

 

Brudepar: Charlotte & Sebastian

Vielse: Udendørs ved Holckenhavn Slot v/Livsceremonier

Bryllupsportrætter: Parken på Holckenhavn Slot 

Reception & Fest: Holckenhavn Slot