BRYLLUPSFOTOGRAF - fotograf til bryllup - Bryllupsfotografering

View Original

Helsingør Domkirke – Kongens Have, Helsingør – Comwell Borupgaard Louise & Søren – Bryllupsfotograf Nordsjælland

Magiske Øjeblikke Fanget i Solstråler

Kærligheden strålede lystigt den skønne sommerdag, da Louise og Søren trådte ind i ægteskabets hellige bånd i den storslåede Sankt Olai Kirke i Helsingør. Som bryllupsfotograf blev jeg vidne til en dag fyldt med uforglemmelige øjeblikke, smittende glæde og autentisk kærlighed, der dannede rammen om en enestående bryllupsfest.

Sankt Olai Kirke, en sand perle i Helsingør og selve domkirken, udgjorde en fortryllende baggrund for Louise og Sørens vielsesceremoni. Solens stråler kastede et varmt skær over kirken, da det smukke brudepar trådte ind i en ny fase af deres liv sammen.

Efter vielsen blev brudeparret overvældet af musikken fra Helsingør Pigegarde, som bruden selv har været aktiv i, hvilket blot gjorde oplevelsen personlig for bruden. Lyden af gardens musik og smilene på brudeparrets læber fortalte historien om deres kærlighed, der nu var blevet beseglet.

Efter den hjertevarme vielse og hyldesten fra pigegarden begav vi os ud på en kort tur til Kongens Have i Helsingør. Brudeparret blev transporteret på smukkeste vis, i en smuk veteranbil. I Kongens Have blomstrede kærligheden foran kameraet, som vi forevigede i en række smukke bryllupsportrætter. Disse billeder vil for altid minde brudeparret om den dag, hvor deres kærlighed blev kronet.

Efter en dag fyldt med smukke øjeblikke og romantiske stunder, kulminerede parrets bryllupsdag ved Comwell Borupgaard. Vi skabte de sidste minder foran hotellet og veteranbilen, inden brudeparret begav sig ind til deres bryllupsfest. Disse billeder fangede den glæde og forventninger der var i luften, og de udgør nu en skat af minder, som Louise og Søren vil værne om i årene, der kommer.

 

Brudepar: Louise & Søren

Vielse: Helsingør Domkirke (Sankt Olai Kirke)

Reception: Comwell Borupgaard

Bryllupsportrætter: Kongens Have, Helsingør

Bryllupsfest: Comwell Borupgaard