BRYLLUPSFOTOGRAF - fotograf til bryllup - Bryllupsfotografering

View Original

Kurhotel Skodsborg – The Rooftop – Kine & Stig-Ørjan – Bryllup – Bryllupsfotograf København

Et eventyrligt norsk bryllup på The Rooftop.

Der er noget helt særligt ved at fotografere et bryllup. Det er en dag fyldt med kærlighed, glæde og uforglemmelige øjeblikke. For nylig havde jeg den ære at fotografere det norske brudepar, Kine og Stig-Ørjan, der valgte at give deres "ja" på The Rooftop på Kurhotel Skodsborg. Denne storslåede begivenhed fandt sted med udsigt ud over Øresund på en varm forårsdag, der gav den perfekte kulisse til et romantisk bryllup.

Kine og Stig-Ørjans bryllup var mere end blot en ceremoni; det var et dybt symbolsk øjeblik. Med en præst fra den Norske Sjømannskirke i København blev de viet på The Rooftop, omgivet af deres mange gæster, der var rejst fra Norge for at være en del af deres store dag. Solen skinnede højt på himlen, og den varme forårsbrise strømmede gennem ceremonien, hvilket skabte en uforglemmelig atmosfære af kærlighed og glæde.

Efter den rørende ceremoni var det tid til at fejre parret. Tagterrassen på hotellet forvandlede sig til en magisk kulisse for brudeparrets reception. Med en fantastisk udsigt over Øresund skar brudeparret deres bryllupskage, mens champagne blev skænket til gæsterne. Stemningen emmede af romantik, og alle var i højt humør. Men festlighederne stoppede ikke der.

For at holde gæsterne underholdt havde brudeparret sørget for en talentfuld musiker, der skabte den perfekte stemning. Det mest bemærkelsesværdige var, at musikeren også var en af parrets egne gæster. Denne personlige og intime detalje gjorde oplevelsen endnu mere betagende.

Som bryllupsfotograf er det en fornøjelse at indfange brudeparrets glæde og kærlighed gennem portrætter. Vi startede med at tage billeder i den smukke hvide søjlegang på Kurhotel Skodsborg, hvor lyset spillede magisk med omgivelserne. Herefter tog vi en kort køretur ned ad Strandvejen til Springforbi Strandpark, en lille grøn oase med store flotte træer og direkte adgang til Øresund. Dette var den perfekte baggrund for at fange øjeblikke af intimitet og naturlig skønhed.

Efter en succesfuld fotosession kunne brudeparret og deres gæster fortsætte festlighederne i The View på Kurhotel Skodsborg. The View tilbød en fantastisk atmosfære med panoramaudsigt, der gav alle en følelse af at være på toppen af verden. Det er et perfekt sted til en smuk og romantisk bryllupsfest.

At fotografere Kine og Stig-Ørjans norske bryllup på The Rooftop på Kurhotel Skodsborg var en dejlig oplevelse. Fra den hjertevarme vielse med udsigt over Øresund til receptionen fyldt med glæde og musik, og til sidst de betagende bryllupsportrætter i smukke omgivelser - alt var perfekt. Det var en ære at være en del af denne uforglemmelige dag og fange øjeblikke, der vil blive værdsat for altid. Kine og Stig-Ørjan skabte et bryllup, der afspejlede deres kærlighed og personlighed på smukkeste vis.

 

Brudepar: Kine & Stig-Ørjan

Vielse & Reception: The Rooftop, Kurhotel Skodsborg

Bryllupsportrætter: Springforbi Strandpark & Kurhotel Skodsborg

Bryllupsfest: The View, Kurhotel Skodsborg