BRYLLUPSFOTOGRAF - fotograf til bryllup - Bryllupsfotografering

View Original

Skippers Dreng – Malene & Morten – Ølsemagle Kirke – Køge – Bryllupsfotograf Sjælland

Malene og Mortens store dag var en begivenhed fyldt med ubeskrivelig glæde og en festlig atmosfære, og det glædede mig at kunne indfange disse mindeværdige øjeblikke.

Bryllupsdagen begyndte med en smuk vielse i Ølsemagle Kirke. Atmosfæren var stemningsfuld og højtidelig, hvilket skabte den ideelle ramme for at forevige de indledende øjeblikke af Malene og Mortens store dag.

Efter ceremonien bevægede vi os sammen til bryllupsdagens næste kapitel. Her fik vi muligheden for at skabe en række gruppebilleder med den nærmeste familie, taget bag kirken. Vores rejse førte os derefter til Køge Marina, hvor brudeparret og jeg indfangede billedskønne øjeblikke på bådebroen, omgivet af det glitrende vand og den klare blå himmel – en fantastisk baggrund for stemningsfulde portrætbilleder.

Malene og Morten havde udtrykt ønsket om, at deres billeder skulle have en smule anderledes og et mere urbant præg med masser af humor for at afspejle deres unikke personligheder. Derfor fortsatte vores dag med en forfriskende vandring gennem Køge by og over Torvet, hvor lørdagens aktiviteter blev en naturlig del af billedernes baggrund. Dette resulterede i en serie portrætbilleder, der ikke blot er personlige, men også mindeværdige for det lykkelige brudepar.

Vores næste stop var Restaurant Skippers Dreng i Køge, hvor Malene og Morten havde arrangeret både bryllupsreception og bryllupsfest. Den varme velkomst fra de mange gæster satte tonen for aftenen, og de festlige gæster sørgede for adskillige overraskelser igennem dagen til brudeparret. Det blev en aften præget af hjertevarme taler og underholdende og festlige indslag.

Da en dygtig DJ satte gang i dansegulvet, sluttede min fotografiske opgave med at dokumentere brudevalsen, inden gæsterne kunne fortsætte festlighederne langt ud på natten sammen med det glade og lykkelige brudepar.

At dokumentere Malene og Mortens bryllup var en privilegeret oplevelse. Jeg håber, at disse fotografier for altid vil tjene som et uvurderligt og personligt minde om denne særlige dag.

  

Brudepar: Malene & Morten

Vielse: Ølsemagle Kirke, Lille Skensved

Reception: Skippers Dreng, Køge

Bryllupsportrætter: Køge By & Køge Marina

Bryllupsfest: Skippers Dreng, Køge