BRYLLUPSFOTOGRAF - fotograf til bryllup - Bryllupsfotografering

View Original

Restaurant Herthadalen – Stine & Emil – Borgerlig vielse – Bryllup i det fri – Bryllupsfotograf Sjælland

Magiske Bryllupsøjeblikke i Skoven: En Fortælling om Stine og Emils Store Dag

I hjertet af Sjællands første nationalpark, Skjoldungernes Land, finder man den betagende restaurant Herthadalen. For nylig havde jeg privilegiet at være bryllupsfotograf for Stine og Emil, som valgte dette naturskønne sted som rammen om deres store dag. I dette blogindlæg vil jeg tage dig med på rejsen og dele nogle af de smukke øjeblikke, vi oplevede, samt min rolle som bryllupsfotograf.

Herthadalen har gennem århundreder været et yndet udflugtsmål, hvor bønder fra de omkringliggende gårde samledes for at feste, synge, danse og drikke til den lyse morgen efter Stavnsbåndets ophævelse i 1788. Denne tradition lever stadig den dag i dag, og nu var det Stine og Emil, der sammen med deres indbudte bryllupsgæster skulle skabe deres egne uforglemmelige øjeblikke i denne historiske dal.

Vielse, receptionen og bryllupsfest fandt sted her, hvor en forventningsfuld brudgom tog imod alle gæsterne. Derefter begav vi os alle ned i det naturskønne område bag restauranten, hvor et idyllisk plateau bygget af træ med vandet som baggrund ventede på os. Stine blev ført op til Emil af sin mor, og den borgerlige vielse fandt sted i denne vidunderlige naturkulisse. Som en del af vielsesceremonien afgav brudeparret hver deres smukke og personlige løfter til hinanden.

Efter vielsen og de hjertevarme lykønskninger begav brudeparret og jeg os ud på en smuk vandretur i det omkringliggende naturområde. Her blev de første øjeblikke som ægtefolk foreviget, og vi indfangede romantiske øjeblikke, hvor brudeparret sad på en stor trægynge midt i naturen, på en lille båd med bunden i vejret og ved en smuk hvid badebro. Hvert billede afspejlede den magiske og romantiske stemning, der omgav os.

Selvfølgelig skulle vi også have det klassiske kongebillede med alle gæsterne og brudeparret, og der blev også tid til sjove og spontane gruppebilleder, som nu vil være smukke og evige minder fra denne særlige dag.

Inden brudeparret begav sig videre til deres bryllupsfest, var det tid til brudebuketten, der skulle kastes. En gruppe ugifte kvinder stod spændt klar, og en heldig kvinde greb buketten, hvilket altid er et hjertevarmt øjeblik at forevige med kameraet.

Min opgave som bryllupsfotograf sluttede her, og brudeparret kunne nu feste natten lang med deres mange glade gæster. At være vidne til og fange disse smukke øjeblikke for Stine og Emil var en sand fornøjelse og en stor glæde, og det er netop sådanne øjeblikke, der gør mit arbejde som bryllupsfotograf så specielt.

 

Brudepar: Stine & Emil

Vielse: Naturen bag Restaurant Herthadalen

Reception: Restaurant Herthadalen

Bryllupsportrætter: Naturen ved Restaurant Herthadalen

Bryllupsfest: Restaurant Herthadalen