BRYLLUPSFOTOGRAF - fotograf til bryllup - Bryllupsfotografering

View Original

Lone & Simon – Schæffergården, Gentofte – Birkerød Kirke – Bryllupsfotograf København

På en dejlig lun formiddag i Birkerød Kirke, kunne Lone & Simon endelig sige ”Ja” til hinanden, efter at have ventet i 2 år. De havde oprindeligt planlagt deres bryllup til afholdelse i 2020. Desværre for brudeparret blev planerne udskudt af flere omgange grundet pandemien. Så 2022, blev året hvor de endeligt kunne få deres store dag.

Efter den smukke ceremonielle begivenhed i kirken, kunne Lone og Simon lade sig fejre af deres mange feststemte gæster. Turen fra kirken foregik i veteranbil – en smuk ældre Rolls Royce – og smukkere kan det ikke gøres.

Turen fra kirken endte på Schæffergården i Gentofte. Her havde brudeparret nemlig arrangeret både reception og bryllupsfest. Da vejret var perfekt til dagens begivenheder, var der arrangeret havespil ude foran den flotte gamle bygning, hvor parret og deres gæster hyggede sig med blandt andet Kongespil.

Det flotte grønne område benyttede vi meget naturligt, til at få lavet en smuk og personlig serie af bryllupsportrætter, hvor brudeparrets to døtre også kom med på nogle af billederne. Området ligger lige ned til en lille sø, og har et lille dejligt grønt område, som er helt ideelt til bryllupsportrætter.

Efterfølgende stod den på kageskæring, og udpakning af gaver, før end dagens opgave var slut. Herefter kunne gæster og brudepar holde en fantastisk bryllupsfest.

 

Brudepar: Lone & Simon

Vielse: Birkerød Kirke

Bryllupsportrætter: Schæffergården, Gentofte

Bryllupsfest: Schæffergården, Gentofte