BRYLLUPSFOTOGRAF - fotograf til bryllup - Bryllupsfotografering

View Original

Sussie & Martin – Kongebrogaarden – Nørre Bjert Kirke – Bryllupsfotograf – Kolding - Middelfart

På en dag hvor vejret var lidt mere lunefuldt og typisk Dansk sommervejr, blev Sussie og Martin viet i Nørre Bjert Kirke ved Kolding. Dagen begyndte med et dejligt solskin og en kirke der blev fyldt med en masse glade bryllupsgæster. Efter den kirkelige vielse kunne de mange fremmødte gæster lykønske brudeparret med riskast, og der blev på ingen måde sparret på risene, og brudeparret fik da også ris alle steder – i håret og ind under tøjet.

Transporten væk fra kirken foregik i en sort Porsche med blikdåser spændt bag bilen, så alle kunne se og høre at her kom et nygift par.

Turen gik til Middelfart, hvor Kongebrogaarden ligger smukt ud til Lillebælt og ikke mindst med udkig til begge broer.

Først skulle gæster og brudepar tjekke ind på hotellet, og herefter stod den på bryllupsreception, hvor brudeparret fik skåret kagen for, og alle efterfølgende kunne smage på den store og meget flotte bryllupskage.

Vi gik derefter ud i området lige ved Kongebrogaarden. Her skød vi en serie lækre portrætbilleder med udsigt ud over Lillebælt, og med den nye og den gamle Lillebæltsbro i baggrunden. Området bød også på et grønt område samt et lille bindingsværkshus.

Her ophørte det gode vejr så også, og det begyndte at regne. Men som bryllupsfotograf er man nødt til at være forberedt, og derfor har jeg altid et par gennemsigtige paraplyer med til formålet. Dem fik vi brug for, og vi nåede at lave lidt billeder hvor parret er under paraplyen. Derefter blev der lukket op for den helt store sluse, og det var ikke længere til at være udendørs. Heldigvis nåede vi lige at blive færdige med portrætbillederne, så brudeparret kunne komme hurtigt i tørvejr.

Herefter stod den for brudeparret på stor bryllupsfest, hvor de kunne lade sig fejre af deres mange gæster natten lang.

 

 Brudepar: Sussie & Martin

Vielse: Nørre Bjert Kirke, Kolding

Bryllupsportrætter: Kongebrogaarden, Middelfart

Bryllupsfest: Kongebrogaarden, Middelfart