BRYLLUPSFOTOGRAF - fotograf til bryllup - Bryllupsfotografering

View Original

Frederikke & Magnus – Den Gamle Station, Vedbæk – Vedbæk Kirke – Bryllupsfotograf Nordsjælland

Selvom der kom lidt vand fra oven af, så tog det på ingen måde glæden fra Frederikke og Magnus, som havde deres store bryllupsdag på en let fugtig sommerdag i Nordsjælland.

I Vedbæk Kirke måtte mange af gæsterne dog også ankomme til vielsen under en medbragt paraply. Inde i kirken fik brudeparret givet hinanden deres ”Ja”, og de kunne af de mange fremmødte bryllupsgæster lade sig fejre under massiv riskast efter vielsen. Et par fanebærere fra partiforeningen, sørgede for på smukkeste vis, at parrets udgang fra kirken blev ekstra elegant, og var med til at underbygge den smukke vielse og stemning.

Efterfølgende tog brudeparret og jeg, en tur rundt i området ved kirken, for at skyde en serie bryllupsportrætter. Selvom det regnede en lille smule, var det slet ikke nok til at forhindre en fantastisk smuk og romantisk serie af bryllupsportrætter.

Fra kirken gik turen videre til Den Gamle Station i Vedbæk, ikke så langt fra kirken. Den gamle nedlagte stationsbygning dannede rammen om aftens arrangement.

Først stod den på bryllupsreception med tilhørende kageskæring fra brudeparret, og efterfølgende kunne de mange gæster holde stor fest sammen med parret. Aften igennem bød på en masse taler og andre festlige indslag, inden den traditionsrige brudevals blev udført af brudeparret kort før midnat.

Her sluttede fotograferingen, men festen kunne fortsætte natten igennem.

 

Brudepar: Frederikke & Magnus

Vielse: Vedbæk Kirke

Bryllupsportrætter: Vedbæk Kirke

Bryllupsfest: Den Gamle Station, Vedbæk