BRYLLUPSFOTOGRAF - fotograf til bryllup - Bryllupsfotografering

View Original

Susie & Joakim – Kurhotel Skodsborg – Kirke Værløse Kirke – Bryllupsfotograf København

På denne dejlige efterårsdag fejrede Susie og Joakim deres bryllup.

Dagen begyndte i private rammer, hvor bruden gjorde sig klar til den store dag. Omgivet af veninder og familie, blev håret sat, make-up´en lagt og efterfølgende kunne bruden komme i den smukke brudekjole.

I Kirke Værløse Kirke ventede brudens far, og kunne for første gang på dagen, se sin smukke datter, klar til at blive viet. Kirken var fyldt med forventningsfulde og feststemte bryllupsgæster.

Efter vielsen og ris kastning fra gæsterne, stod den på bryllupsreception i lokaler tæt på kirken. Her kunne parret skære kagen for, og servere bobler til gæsterne.

Bryllupsfesten skulle holdes på Kurhotel Skodsborg, men først gjorde vi hold ved Springforbi Strandpark, som er et lille parkområde helt ud til Øresund. Dette fredfyldte grønne område har store flotte gamle træer, masser af grønt og ikke mindst udsigt ud over vandet. Det er derfor perfekt til bryllupsbilleder. Det regnede noget, så vi skød billederne her med medbragte paraplyer.

Naturligvis skød vi også lidt billeder foran hotellet. Det har nemlig nogle helt utrolig store flotte hvide søjler, som er perfekte til formålet.

Inden den store bryllupsfest, skød vi par- og gruppebilleder af alle gæsterne før de gik til bords.

Herefter stod den på bryllupsfest natten igennem i The View, der som navnet antyder, har en fantastisk udsigt ud over Øresund.

Med rigtige mange smukke taler og personlige indslag, kunne brudeparret fejre bryllupsfest med alle gæsterne, og dagen sluttede for fotografen med brudevalsen kort før midnat.

 

Brudepar: Susie & Joakim

Vielse: Kirke Værløse Kirke

Bryllupsportrætter: Springforbi Strandpark & Kurhotel Skodsborg

Bryllupsfest: Kurhotel Skodsborg