BRYLLUPSFOTOGRAF - fotograf til bryllup - Bryllupsfotografering

View Original

Michelle & Christian – Langelinie Pavillonen – Kastellet – Bryllupsfotograf København

Mange forbinder bryllupper med vielse i kirken. Men en del vælger at den store dag skal være borgerlig og uden kirken. Der kan være mange forskellige årsager til dette, men det behøver bestemt ikke at gøre dagen mindre romantisk. Som brudepar får man blot en anden oplevelse, som absolut er lige så fantastisk. Michelle og Christian fra Odense, havde på deres store dag, valgt at vielsen skulle foregå på Langelinie Pavillonen i hjertet af København. Netop her havde brudeparret nemlig valgt at holde deres private bryllupsfest med alle de indbudte gæster.

Det var en fornøjelse at forevige parrets lykkelige dag, og efter den relative korte ceremoni, gik parret og jeg en tur over til Københavns gamle fæstningsværk – Kastellet, som er en af de bedst bevaret i Nordeuropa. Denne femstjernede konstruktion blev bygget tilbage i 1624 af en af Danmarks historiens mest kendte konger – Christian IV.

Vi skød meget naturligt billeder på turen til og fra fæstningen, og vi gik en tur rundt på voldene, da det ikke er tilladt at betræde områderne uden om stierne. Dette sted er både historisk og smukt, og giver en dejlig udsigt ud over København. Vi fik også skudt billeder ved de smukke gamle røde bygninger, som til portrætbilleder giver en helt fantastisk lækker baggrund.

Efter portrætbillederne af brudeparret, blev der skudt en serie gruppebilleder af parrets gæster, så de i fremtiden kan genskabe minderne om alle deres gæster på dagen.

 

Brudepar: Michelle & Christian

Vielse: Langelinie Pavillonen

Bryllupsportrætter: Kastellet

Bryllupsfest: Langelinie Pavillonen