BRYLLUPSFOTOGRAF - fotograf til bryllup - Bryllupsfotografering

View Original

Luise & Michael – Comwell Sorø – Vemmelev Kirke – Bryllupsfotograf Sjælland

I Vemmelev kirke på Vestsjælland, mellem Slagelse og Korsør, blev Luise og Michael viet på en dejlig solskinsrig dag. Den traditionelle hvide landsbykirke, dannede rammen for brudeparrets smukke rituelle kirkelige vielse. Brudeparret blev fejret på smukkeste vis, med den traditionsrige ris kastning på brudeparret efter vielsen.

Efter vielsen, benyttede vi området omkring kirken til at få lavet en serie portrætbilleder med brudeparret. Bag ved kirken, ligger der et lille grønt område med et par store flotte træer. Det er et meget idyllisk område, som i sagens natur, derfor egner sig perfekt til formålet.

Herefter gik turen videre til Hotel Comwell i Sorø. Her stod den på bryllupsreception for brudeparret, deres børn, og deres mange gæster. Bryllupskagen som bestod af flere forskellige slags kager, var en anderledes variation som parret havde valgt til deres store dag. Gæsterne kunne i det grønne område hygge sig med diverse havespil.

Efterfølgende gik vi en tur rundt omkring hotellet, for at få skudt lidt flere bryllupsportrætter. Området bag hotellet har bl.a. en lille vinmark, som er fantastisk smuk at få lavet portrætbilleder i.

Herefter sluttede dagens opgave ved velkomstdrinken, og brudeparret kunne derefter sætte sig til bords, og lade sig fejre aften og natten igennem af de mange inviterede bryllupsgæster.

 

Brudepar: Luise & Michael

Vielse: Vemmelev Kirke, Vestsjælland

Bryllupsportrætter: Comwell Sorø

Bryllupsfest: Comwell Sorø