BRYLLUPSFOTOGRAF - fotograf til bryllup - Bryllupsfotografering

View Original

Greta & Ricki – Scandic Glostrup – Islev Kirke, Rødovre – Bryllupsfotograf København

Den rødmurede Islev Kirke fra 1970 dannede rammen om vielsen af Ricki og Greta. Den store dag for brudeparret blev festliggjort af de mange fremmødte gæster. Med brudens Færøske aner, var der naturligvis en del tilrejsende gæster fra Færøerne.

Da brudeparret havde sagt ”Ja” og givet hinanden vielsesringene på, kunne de under solens varme stråler, lade sig fejre af de mange feststemte gæster.

Da brudeparret var færdige med at blive lykønsket, kørte vi ud til Glostrup Bypark. Her benyttede vi den lille smukke og uforstyrrede grønne oase, til at få skudt en serie smukke og personlige bryllupsportrætter.

Turen gik herefter videre til Scandic i Glostrup, hvor der først var en bryllupsreception, før parret kunne byde alle deres gæster velkommen til den store bryllupsfest.

Aften bød på en stor dejlig og festlig bryllupsfest for brudeparret, og naturligvis deres gæster. Med en masse taler og andre festlige indslag, og kort inden midnat kunne brudeparret danse brudevalsen. Her sluttede fotografens opgave, og festen kunne fortsætte med dans og musik resten af natten.

 

 Brudepar: Greta & Ricki

Vielse: Islev Kirke, Rødovre

Bryllupsportrætter: Scandic Glostrup

Bryllupsfest: Scandic Glostrup