BRYLLUPSFOTOGRAF - fotograf til bryllup - Bryllupsfotografering

View Original

Signe & Esben - Skjalm Hvide Hotel - Buresø - Bryllupsfotograf København

Malaga skulle have været lokationen for Signe og Esben’ bryllup i 2020. Men grundet den verdensomspændende pandemi, som har ændret mange bryllupsplaner, blev brylluppet flyttet hjem til Danmark, og til Skjalm Hvide Hotel i Slangerup i Nordsjælland.

Det forhindrede dog ikke brudeparret i at gennemføre deres drømmebryllup, blot med en ny lokation og et nyt årstal. Denne fredag, viste sig også at være en smuk dag med høj solskin, og ikke mindst en noget varm dag.

Brudeparret havde arrangeret en borgerlig vielse udenfor hotellet, så vejret var med parret. Med en strygerkvartet til at sætte stemningen, en sol der skinner fra himlen, og en masse feststemte og glade gæster, så kan en vielse ikke blive smukkere.

Kort efter den ceremonielle vielse, var det tid for brudeparret til at skære kagen for, så gæsterne kunne få kage og bobler samt ønske brudeparret tillykke med vielsen.

Herefter kørte vi en tur til Buresø der kun ligger nogle få kilometer fra hotellet. Her er der et lille smukt grønt hjørne, samt en badebro der er perfekt til at skyde smukke portrætbilleder. Pga. det gode vejr, var der dog en del solbadende unge mennesker, men ikke flere end at vi kunne lave en serie smukke, romantiske og ikke mindst personlige bryllupsportrætter.

Turen gik tilbage til hotellet, hvor de sidste portrætbilleder og gruppeportrætter blev til, inden at brudeparret kunne sætte sig til bords sammen med alle gæsterne.

Hele aften stod på bryllupsfest med god mad og drikke, og feststemte gæster der kunne fejre parret aftenen igennem.

Brudepar: Signe & Esben

Vielse: Skjalm Hvide Hotel

Bryllupsportrætter: Buresø + Skjalm Hvide Hotel

Reception: Skjalm Hvide Hotel

Bryllupsfest: Skjalm Hvide Hotel