BRYLLUPSFOTOGRAF - fotograf til bryllup - Bryllupsfotografering

View Original

Kirstine & Lars – Smørum Kirke – Bryllupsfotograf København

For Kirstine og Lars var det at få gennemført deres drømmebryllup lidt af en udfordring. Pga. Covid-19 pandemien måtte de i sidste øjeblik ændre deres planer og holde bryllupsfest i private rammer. Det ændrede dog intet ved brudparrets og alle gæsternes gode humør. Trods en smule vand fra himlen, var der udelukkende glade og stemningsfyldte mennesker der kunne fejre det lykkelige brudepar.

Selve den ceremonielle vielse foregik i Smørum Kirke, og selvom både gæster og fotograf måtte iføre sig det obligatoriske mundbind, tog det absolut intet af glæden ved dagens begivenhed. Heldigvis var det kun under vielsen at det var påbudt, for udenfor kunne alle nyde den friske efterårs luft.

Efter vielsen gik turen hjem til parrets private hjem. Her stod den på bryllupsreception for en lille skare af udvalgte gæster – nemlig parrets allernærmeste familie. Grundet omstændighederne var det nødvendigt at skære kraftigt ned på antallet af bryllupsgæster, hvilket naturligvis var ærgerligt.

Efter at kagen var blevet skåret for af brudeparret, sådan som traditionen foreskriver det, kørte jeg sammen med brudeparret rundt i lokalområdet i Smørum, hvor vi benyttede lidt forskellige grønne områder, til at få skudt en serie smukke og mindeværdige bryllupsportrætter af parret. Herefter sluttede dagens opgave for fotografen, og parret kunne returnere til deres hjem, hvor alle gæsterne ventede på at holde en fantastisk bryllupsfest sammen med det nygifte par.


Brudepar: Kirstine & Lars

Vielse: Smørum Kirke

Bryllupsportrætter: Smørum

Reception: Privat

Bryllupsfest: Privat