BRYLLUPSFOTOGRAF - fotograf til bryllup - Bryllupsfotografering

View Original

Julie & Anders – Aldershvile Slotspavillon – Lyngby Sø – Aldershvile Slotsruin - Birkerød Kirke – Bryllupsfotograf København

Med en smuk sejltur på Lyngby Sø, bryllupsfest på Aldershvile Slotspavillon og vielse i Birkerød kirke var rammen sat om Julie og Anders` store dag.

Dagen begyndte på en af årets varmeste sommerdage i Birkerød Kirke. Det er lidt af en prøvelse, ikke mindst for den velklædte gom, og alle de festklædte gæster. Så det gjaldt for alle om at opholde sig mest muligt i skyggen. Dog var der lidt mere køligt indenfor i kirken, hvor brudeparret på traditionelt vis blev viet.

Efter riskast og et par portrætbilleder ved alteret, gik turen videre til Aldershvile Slotsruin. Brudeparret lod sig fragte i en meget flot åben Rolls Royce. Dette smukke område ved slotsruinen rummer også et par virkelige flotte broer, store træer og eller en masse grønt område. Et meget idyllisk sted til at skyde en serie portrætbilleder.

Sammen med brudeparret kørte vi i den smukke røde Rolls Royce videre til bådfarten ved Lyngby Sø. Her stod den først på reception med kageskæring og bobler, før alle kunne sætte sig til rette i to både, og derefter sejle ud på Lyngby Sø. Det var en forfriskende tur for alle, på en dag hvor temperaturen havde sneget sig over 30 grader.

Sejlturen endte ved bådebroen, lige uden for Aldershvile Slotspavillon. Hvilket var helt perfekt timet. For her var aftenens bryllupsfest nemlig planlagt til at skulle blive afholdt. Så først blev det til et stort gruppeportræt, hvorefter bruden valgte at kaste sin brudebuket til de ugifte kvinder i selskabet. Resten af festlighederne foregik med en masse personlige og rørende taler, sjove indslag, før brudeparret som traditionen foreskriver, kunne danse deres brudevals før midnat.


Brudepar: Julie & Anders

Vielse: Birkerød Kirke

Bryllupsportrætter: Slotspavillonen

Reception: Bådfarten, Lyngby Sø

Bryllupsfest: Aldershvile Slotspavillon