BRYLLUPSFOTOGRAF - fotograf til bryllup - Bryllupsfotografering

View Original

Cecillie & Nicolai – Skjoldenæsholm – Sorø Klosterkirke – Akademihaven – Bryllupsfotograf Sjælland

Den gamle og meget smukke Sorø Klosterkirke dannede rammen om Cecilie og Nicolais vielse. Kirken var dog under ombygning, hvilket naturligt ikke kan undgås at se. Heldigvis er meget inddækket af træ.

På denne dejlige sommerdag blev brudeparret da også viet på smukkeste vis. Efter vielsen benyttede vi pladsen mellem kirken og Sorø Akademi. Den store trappe op mod akademiet samt brønden er helt fantastiske at bruge som kulisse. Vi fortsatte, meget naturligt, rundt i Akademihaven. Et af mine mange personlige yndlingsområder til fotografering af bryllupsportrætter. Det blev da også til en helt fantastik serie billeder til brudeparret.

Vi fortsatte vores tur til Skjoldenæsholm Gods mellem Ringsted og Roskilde. Her fortsatte bryllupsfesten med først reception og kageskæring. Men inden da, skød vi lige lidt flere portrætbilleder i området omkring godset.

Herefter stod den på bryllupsfest hele natten. Aftenen bød på rigtig mange smukke og personlige taler, og sjove og festlige indslag, så brudeparret blev virkelig fejret på behørig vis, før de lige inden midnat kunne danse den traditionsrige brudevals, og gommen få klippet sine sokker.


Brudepar: Cecillie & Nicolai

Vielse: Sorø Klosterkirke

Bryllupsportrætter: Akademihaven i Sorø og Skjoldenæsholm

Reception: Skjoldenæsholm

Bryllupsfest: Skjoldenæsholm