MÅL & VISION

Jeg er visuel storyteller. Det er min vision at genskabe jeres store dag, og genfortælle den med billeder der både er elegante, klassiske og stilfulde. Det er mit mål at være meget mere end blot en mand med et kamera. Jeg ønsker at skabe en ramme om hele oplevelsen, fra den første kontakt til det færdige produkt. Et godt produkt skabes via et godt samarbejde mellem fotograf og brudepar. Det skal være en oplevelse hele vejen igennem, og det handler om tillid – det er trods alt en dag der ikke kan gøres om.

Målet er at skabe et kvalitetsprodukt med et højt serviceniveau, og jeg sætter en ære i at skabe et resultat kunderne bliver glade for. Det er altid en stor fornøjelse, når et billede jeg har skabt kommer til at pryde væggen i kundernes hjem mange år frem i tiden – men samtidig er dette også en stor forpligtelse. Det er derfor vigtigt at få afstemt forventninger og ønsker på forhånd, således at resultatet afspejles af dette. For mig er fotografering en passion, og jeg møder derfor altid op til en opgave velforberedt og klar til opgaven.

 

”What I like about photographs, is that they capture a moment that´s gone forever, impossible to reproduce.”

– Karl Lagerfeld

 

MIN HISTORIE

Det hele begyndte ved lidt af en tilfældighed. Det var slet ikke meningen at jeg skulle være bryllupsfotograf. Egentlig var det naturen jeg elskede at fotografere, men med tiden fandt jeg ud af, at der var en fascination i at dokumentere menneskers emotionelle øjeblikke. Til et bryllup er der altid en helt speciel stemning og atmosfære, og det er altid en stor glæde at indfange stemningen og nerven i et billede. Jeg elsker at fotografere de små øjeblikke i livet, hvor mennesker bliver rørt følelsesmæssigt. Visuel storytelling er for mig en passion. Jeg elsker at fortælle historier med billeder, og jeg elsker at skabe billeder der ender i et album eller indrammet på en væg, og bliver en af familiens mest betydningsfulde arvestykker. Bryllupsfotografering er blevet mit speciale, og ethvert bryllup er unikt, ligesom ethvert brudepar er unikke, og det er aldrig det samme.

Selvom teknologien har gjort det nemmere for alle at dele billeder og personlige minder, så forbliver jeg stadig stor tilhænger af det trykte fotografi. Billeder der bliver printet og indrammet og får en fremtrædende plads i hjemmet, er den perfekte måde at vise personlige begivenheder på. Derfor tilbyder jeg flere forskellige løsninger indenfor print og indramning og ikke mindst muligheden for et bryllupsalbum. Fotografier er mere end blot et minde, de er uvurderlige arvestykker der skal vises frem og skabe glæde for dem som ser på dem. Det er min fornemmeste opgave at indfange disse personlige øjeblikke, og genskabe dem fotografisk for jer, så de kan skabe glæde for evigt.

 

FOTOGRAFISK STILART

Jeg fortæller en historie med billederne, min fotografiske stil er en blanding af reportage og kommerciel fotografering. Begivenhederne dokumenteres i reportage stil, som en visuel storytelling, og dagen bliver genskabt i billeder. De emotionelle øjeblikke, store som små, bliver genskabt i form af smukke og romantiske billeder. Når bryllupsportrætterne skabes, bruges en mere kommerciel fotografering, hvor lys, teknik og posering mere minder mere om et månedsmagasin. Billederne jeg skaber, skal være stilfulde og elegante, men de skal have jeres personlige præg. Det er nemt at tage billeder, men det kræver langt mere at dokumentere dagen og skabe smukke, elegante og emotionelle øjeblikke, med et stærkt visuelt og æstetisk udtryk.

ERFARING

At kunne levere et kvalitetsprodukt hver gang, og at kende til dagens forløb og de mange udfordringer en bryllupsdag kan byde på, kræver erfaring. Alle kan tage billeder med et kamera, og alle kan tage mange billeder. Men det kræver teknisk indsigt, kreativitet og en visuel vision, samt ikke mindst en god portion situationsfornemmelse at indfange dagens store som små begivenheder, for til sidst at kunne levere et færdigt kvalitetsprodukt. Det er trods alt en begivenhed der kun kommer én gang. Fotografens erfaring, forberedelse og samarbejde med brudeparret er altafgørende for resultatet.

Jeg løser opgaver overalt, hvad enten det er i Danmark eller i udlandet. Jeg har base på Sjælland, og selvom de fleste af mine opgaver er i København og Hovedstadsregionen samt det øvrige Sjælland, løser jeg gerne opgaver i hele landet, ligesom jeg kan bookes til udlandsopgaver.