Profil af fotografen

Til et bryllup er der altid en helt speciel stemning og atmosfære, og det er altid en stor glæde at indfange stemningen og nerven i et billede. Jeg elsker at fotografere de små øjeblikke i livet, hvor mennesker bliver rørt følelsesmæssigt. Fotografering er for mig en passion. Jeg elsker ganske enkelt at skabe det gode billede.

Selvom jeg elsker at fotografere andre fotografiske genrer, så er bryllupsfotografering blevet mit speciale, og ethvert bryllup er unikt, og det er aldrig det samme.

 

Mål og Vision

Målet er at skabe et kvalitetsprodukt med et højt serviceniveau, og jeg sætter en ære i at skabe et resultat brudeparret bliver glade for. Det er altid en stor fornøjelse, når et billede jeg har skabt kommer til at pryde væggen i parrets hjem mange år frem i tiden – men samtidig er dette også en stor forpligtelse.

Det er derfor vigtigt at få afstemt forventninger og ønsker på forhånd, således at resultatet afspejles af dette. For mig er fotografering en passion, og jeg møder derfor altid op til en opgave velforberedt og klar til opgaven.

Fotografisk Stilart

Den fotografiske stil jeg benytter, er en blanding af reportage og kommerciel fotografering. Begivenhederne dokumenteres i reportage stil, og dagen bliver genskabt som en historie fortalt i billeder. De emotionelle øjeblikke, store som små, bliver genskabt i form af smukke bryllupsbilleder.

Kommerciel fotografering tager reportage stilen og tilfører den et nyt niveau af kvalitet. Når bryllupsportrætterne skabes, bruges lys, teknik og posering, som var det et billede til et månedsmagasin.

Det er mit mål at de bryllupsbilleder jeg levere, både skal være stilfulde og kreative samtidig med at de får et personligt præg.

Det er nemt at dokumentere en begivenhed med billeder, men det kræver langt mere at gøre det på en smuk og elegant måde, med et stærkt visuelt og æstetiks udtryk.

 

Erfaring

At kunne levere et kvalitetsprodukt, og at kende til bryllupsdagens forløb og de mange udfordringer der kan være forbundet hermed kræver erfaring.

Alle kan i dag tage billeder med et kamera eller en mobiltelefon, men det kræver teknisk indsigt, kreativitet og en god situationsfornemmelse at indfange dagens store og små begivenheder, for til sidst at kunne levere et færdigt kvalitetsprodukt i som brudepar kan være tilfredse med. Det er trods alt billeder der ikke kan tages om, dagen kommer kun én gang.

Fotografens erfaring og forberedelse har afgørende betydning for resultatet.

Som bryllupsfotograf skyder jeg årligt 15-20 bryllupper, hvilket sikrer mig en tilpas mængde erfaring, samtidig med at lysten og passionen for opgaverne bibeholdes. 

 

Bryllupsfotograf i København og på Sjælland

Med base på Sjælland fotograferer jeg bryllupper i København og på hele Sjælland samt Lolland & Falster, men jeg laver naturligvis bryllupsfotografering i hele landet – blot kontakt mig for nærmere information.