FOTOGRAFISK STILART

Min fotografiske stilart er hvad man kalder for Lifestyle. Det er en blanding af to forskellige stilarter: Fine Art og Reportage. Fine Art fotografi er når billeder skabes i overensstemmelse med fotografens vision. Når vi laver jeres portrætbilleder, er det min hensigt at få billederne af jer til at være naturlige. Selvom jeg dirigerer og posere jer, skal billedet være naturligt og ikke se for opstillet ud. Vi er ikke alle modeller, og nogen har lettere ved at være foran kameraet end andre. Uanset hvad, er det mit mål at få jer til at slappe af og nyde hinanden og dagen, uden fokus på kameraet. Kun herigennem skabes de smukke og personlige bryllupsportrætter – det er min definition af Fine Art fotografi. 

Under den resterende del af dagen, forberedelserne, vielsen, reception og festen, er det min opgave at genfortælle og dokumentere dagen fotografisk. Som visuel storyteller fortæller jeg en historie fra en stor dag i jeres liv. Historien fortælles med billeder, og her kommer reportagestilen ind. De emotionelle øjeblikke, store som små, bliver genskabt i form af smukke og romantiske billeder. 

Billederne jeg skaber, skal være stilfulde og elegante, men de skal have jeres personlige præg. Det er nemt at tage billeder, men det kræver langt mere at dokumentere dagen og skabe smukke, elegante og emotionelle øjeblikke, med et stærkt visuelt og æstetisk udtryk. 

Det er min definition af Lifestyle fotografi. 

 

”What I like about photographs, is that they capture a moment that´s gone forever, impossible to reproduce.”

– Karl Lagerfeld

 

MÅL & VISION

Foruden at skabe smukke, romantiske og personlige billeder fra jeres store dag, ønsker jeg at skabe en ramme om hele oplevelsen, fra den første kontakt til det færdige produkt. Et godt produkt skabes via et godt samarbejde mellem fotograf og brudepar. Det skal være en oplevelse hele vejen igennem, og det handler om tillid – det er trods alt en dag der ikke kan gøres om.

Mit Mål er at skabe et kvalitetsprodukt med et højt serviceniveau, og jeg sætter en ære i at skabe et resultat brudeparret bliver glade for. Det er altid en stor fornøjelse, når et billede jeg har fotograferet, kommer til at pryde væggen i parrets hjem mange år frem i tiden – men samtidig er dette også en stor forpligtelse. Det er derfor vigtigt at få afstemt forventninger og ønsker på forhånd, således at resultatet afspejles af dette. For mig er fotografering en passion, og jeg møder derfor altid op til en opgave velforberedt og klar til opgaven. 

 

MIN HISTORIE

Det hele begyndte ved lidt af en tilfældighed. Det var ikke meningen at jeg skulle være bryllupsfotograf. Egentlig var det naturen jeg elskede at fotografere, men med tiden fandt jeg ud af, at der var en fascination i at dokumentere menneskers emotionelle øjeblikke. Til et bryllup er der altid en helt speciel stemning og atmosfære, og det er altid en stor glæde at indfange stemningen og nerven i et billede. Jeg elsker at fotografere de små øjeblikke i livet, hvor mennesker bliver rørt følelsesmæssigt. Lifestyle fotografering er for mig en passion. Jeg elsker at fortælle historier med billeder, og jeg elsker at skabe billeder der ender i et album eller indrammet på en væg, og bliver en af familiens mest betydningsfulde arvestykker. 

Selvom teknologien har gjort det nemmere for alle at dele billeder og personlige minder, så forbliver jeg stadig stor tilhænger af det trykte fotografi. Billeder der bliver printet og indrammet og får en fremtrædende plads i hjemmet, er den perfekte måde at vise personlige begivenheder på. Derfor tilbyder jeg flere forskellige løsninger indenfor print og ikke mindst muligheden for et bryllupsalbum. Fælles for alle løsninger, er at det er ægte håndværk fra fotograferingen til det færdige produkt. Her efterlades ikke noget til en automatisk proces. 

ERFARING

At kunne levere et kvalitetsprodukt hver gang, og at kende til dagens forløb og de mange udfordringer en bryllupsdag kan byde på, kræver erfaring. Alle kan tage billeder med et kamera, og alle kan tage mange billeder. Men det kræver teknisk indsigt, kreativitet og en visuel vision, samt ikke mindst en god portion situationsfornemmelse at indfange dagens store som små begivenheder, for til sidst at kunne levere et færdigt kvalitetsprodukt. Det er trods alt en begivenhed der kun kommer én gang. Fotografens erfaring, forberedelse og samarbejde med brudeparret er altafgørende for resultatet.

Jeg løser gerne opgaver overalt, hvad enten det er i Danmark eller i udlandet. Jeg har base på Sjælland, og selvom de fleste af mine opgaver er i København og Hovedstadsregionen samt det øvrige Sjælland, så løser jeg gerne opgaver i hele landet, ligesom jeg kan bookes til udlandsopgaver efter aftale.